Noutati :

S-a construit PRIMA PISTA de biciclete cu POD, in Timis! Unde si cat a costat? FOTO!

22 august, 2015 - 06:13 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
4

TIMIS. Ce nu a vazut Timisoara, iata ca au locuitorii din orasul Deta. Este vorba de o pista de biciclete construita ca o alee, printre copaci. Nu e loc de pietoni aici, ci doar pentru biciclisti.

Parcul orasului Deta – aflat la mai putin de 50 de kilometri de Timisoara pe directia spre Moravita – are in total 14 hectare si, mai nou, o pista pentru biciclete de 1,4 kilometri lungime.

Ceea ce este interesant este ca in cadrul proiectului a fost construit si un pod special pentru aceasta pista, peste raul Birdeanca.

Proiectul l-am inceput anul trecut si l-am finalizat recent. Este vorba despre o pista de biciclete de 1,4 kilometri lungime, aflata in parcul din Deta. In cadrul proiectului s-a construit si un pod peste Birdeanca. Totul a costat 700.000 de lei, iar banii au fost alocati din bugetul local”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul orasului Deta, Petru Roman.

In ultimii ani, in parcul din Deta, primaria a investit in renovari. Printre altele a fost reabilitata si o sala de evenimente.

Sursa foto: FacebookInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sursa Foto ? de ce nu apare ? http://WWW.Facebook | detacity

  2. Lae Robu, daca ai fi primar la Deta ai pune birturi pe pista de bicilete, asa-i cocalarule?

  3. M-ar fi bucurat ca stirea sa fie cu titlul (de exemplu):
    Numai dupa 6 luni de la demararea lucrarilor a fost dat in folosinta primul/al doilea pod de peste Bega, reabilitat (spre Gara, podul Neptun, pta. Josefin …)

  4. Foarte frumos, splendid. Balustradele din fier forjat ale podului sint o feerie. Felicitari primarului Petru Roman !