Noutati :

Rusii fac autostrada in jurul Marii Negre. Vezi aici pe unde va trece!

28 decembrie, 2010 - 11:29 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Autostrada va tranzita Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Romania, Grecia si Bulgaria. Autostrada de 7.140 de kilometri care va inconjura Marea Neagra va trece si pe la Bucuresti.

Potrivit Kiev Post, autostrada va tranzita Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Romania, Grecia si Bulgaria, dupa cum urmeaza: Istanbul (Turcia), Samsun (Turcia),  Trabzon (Turcia), Batumi (Georgia), Poti (Georgia), Novorossiisk (Rusia), Rostov-pe-Don (Rusia), Taganrog (Russia), Mariupol (Ucraina), Odesa (Ucraina), Chisinau (Moldova), Bucuresti (Romania), Haskovo (Bulgaria), Edirne (Turcia),  Komotini (Grecia), Aleksandroupolus (Grecia).

Legea care ratifica memorandumul international privind construirea autostrazii a fost semnata de catre presedintele rus Dimitri Medvedev.

Memorandumul international privind construirea autostrazii a fost semnat in aprilie 2007, la Belgrad, de catre guvernele tarilor membre in Organizatia pentru coooperare economica la Marea Neagra. Proiectul are ca scop dezvoltarea economica si sociala atat in bazinul Marii Negre, cat si in Europa si poate fi reziliat doar daca acest lucru este cerut de doua treimi dintre tarile semnatare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...