Noutati :

Rugaciune catre parintele Arsenie Boca, ce te scapa de necazuri, boli si suferinte

5 martie, 2015 - 01:48 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

Desi plecat la Ceruri de multa vreme, Sfantul Ardealului, asa cum a fost supranumit parintele Arsenie Boca, a ramas in sufletele credinciosilor romani de pretutindeni care ii inchina rugaciuni si an de an merg in pelerinaj la mormantul sau de la manastirea Prislop, pentru a-i aduce un omagiu. Multi vorbesc si astazi despre minunile pe care le-a infaptuit, iar locul in care isi doarme somnul de veci este unul sfant.

Pe internet circula o rugaciune, despre care enoriasii spun ca aduce liniste, pace si alunga relele. Credinciosii o inchina parintelui Arsenie Boca atunci cand sunt in grele suferinte, cand sunt loviti de boli ori suparari peste care nu pot trece singuri. Multi spun ca dupa aceea s-au simtit usurati si ca necazurile i-au parasit.

CITESTE SI: Cutremurator! Ce soarta au avut gardienii care l-au torturat pe Arsenie Boca? Minunile ramase dupa disparitia Sfantului Ardealului

CITESTE SI: Arsenie Boca si vindecarile lui miraculoase! Ce boli a tratat parintele? Marturii impresionante ale oamenilor

Iata rugaciunea!

Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie, indreptator al sufletelor noastre si tamaduitorul bolilor sufletesti si trupesti, ca cel ce ai impodobit cu adanc de cunoastere a fapturii omenesti, te rugam in vreme de durere si mahnire, cauta cu mila spre noi pacatosii fiii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mantuitor, iertare de pacate si vindecare de toata neputinta.

Parinte Sfinte care ai mare indrazneala in fata Tronului Ceresc, te chemam cu mare lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca, spre mantuire si sfintire, le vom dobandi prin tine, cel ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte:” Eu ma duc, dar de acolo de unde voi fi, am sa va ajut mai mult ca si pana acum”.

Dupa cum in viata pe cei aflati in mari necazuri si suferinte cumplite ii tamaduiai indata, asa si acum pe noi cei pacatosi, insa chemati cu dragoste la mormantul tau incununat cu har ceresc si flori, ne primeste si ne mangaie, sfant si bun Parinte. Ne scoate din negura pacatelor si a patimilor. Daruieste-ne binecuvantarea ca sa purtam crucea vietii spre inviere si luminare desavarsita.

Doctor si tamaduitor de orice suferinta, te rugam, vindeca- ne pe noi, fiii tai si pe cei ce ii aducem in lacrimi si rugaciuni la crucea sfanta a mormantului tau, izvorator de pace, har si binecuvantarea ta de bun si sfant Parinte, iti multumim si te rugam sa ne fii mereu aproape cu rugaciunea si ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfant spre slava marelui si minunatului nostru Dumnezeu si spre a sufletelor noastre mantuire. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Sfantului Parintelui nostru Arsenie, miluieste-ne pe noi pacatosii.

CITESTE SI: Avem rugaciunea pe care Parintele Arsenie Boca o spunea in fiecare dimineata

CITESTE SI: Profetia Sfantului Ardealului, parintele Arsenie Boca, se implineste!? Vaticanul, zguduit din temelii

CITESTE SI: Uimitor ce se gaseste in chilia lui Arsenie Boca! Locul de rugaciune al parintelui, loc de pelerinaj pentru mii de credinciosi

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Sa fie cu folos doamne ajuta