Roxette, in concert pentru prima data in Romania, pe 30 mai 2011

Roxette, cel mai cunoscut duo suedez de pe scena muzicii internationale, va concerta pentru prima data in Romania, pe 30 mai, la Zone Arena din Capitala, show-ul fiind inclus intr-un nou turneu mondial programat pentru 2011. Cu o cariera de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vandute in intreaga lume si peste 30 de hituri, Roxette revine in 2011 cu un nou album si un nou turneu international. Show-ul de la Bucuresti va fi inclus intr-un nou turneu mondial programat pentru 2011, al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit anul trecut, dupa aproape opt ani de pauza. Formata la inceputul anilor '80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum "The Look", "Dressed for Success", "Listen to Your Heart", "Dangerous", "It Must Have Been Love", "Joyride" si "Milk and Toast and Honey" au facut inconjurul lumii, fiind considerate in prezent adevarate "evergreen-uri". Marie Fredriksson si Per Gessle s-au intalnit pentru prima data in Halmstadt (Suedia), la sfarsitul anilor '70, primul album Roxette - "Pearls of Passion" - fiind lansat cativa ani mai tarziu, in octombrie 1986. Anul 2002 a reprezentat, insa, un moment de cumpana in cariera trupei, Marie fiind diagnosticata cu o tumoare pe creier. Dupa o operatie complicata, mai multe luni de tratament si cativa ani de pauza, timp in care atat Marie, cat si Per si-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit in 2009, revenind pe scena in formula consacrata. Biletele urmeaza sa fie puse in vanzare pe data de 16 noiembrie, pe myticket.ro, urmand sa fie disponibile ulterior si in reteaua magazinelor Diverta, in magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu. [nggallery id=113] [youtube je9dxgJriW0] [youtube Atiyl3ECACk] [youtube ktRsl2hAPhY]

Roxette, cel mai cunoscut duo suedez de pe scena muzicii internationale, va concerta pentru prima data in Romania, pe 30 mai, la Zone Arena din Capitala, show-ul fiind inclus intr-un nou turneu mondial programat pentru 2011.

Cu o cariera de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vandute in intreaga lume si peste 30 de hituri, Roxette revine in 2011 cu un nou album si un nou turneu international. Show-ul de la Bucuresti va fi inclus intr-un nou turneu mondial programat pentru 2011, al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit anul trecut, dupa aproape opt ani de pauza.

Formata la inceputul anilor ’80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum „The Look”, „Dressed for Success”, „Listen to Your Heart”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love”, „Joyride” si „Milk and Toast and Honey” au facut inconjurul lumii, fiind considerate in prezent adevarate „evergreen-uri”.

Marie Fredriksson si Per Gessle s-au intalnit pentru prima data in Halmstadt (Suedia), la sfarsitul anilor ’70, primul album Roxette – „Pearls of Passion” – fiind lansat cativa ani mai tarziu, in octombrie 1986.

Anul 2002 a reprezentat, insa, un moment de cumpana in cariera trupei, Marie fiind diagnosticata cu o tumoare pe creier. Dupa o operatie complicata, mai multe luni de tratament si cativa ani de pauza, timp in care atat Marie, cat si Per si-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit in 2009, revenind pe scena in formula consacrata.

Biletele urmeaza sa fie puse in vanzare pe data de 16 noiembrie, pe myticket.ro, urmand sa fie disponibile ulterior si in reteaua magazinelor Diverta, in magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...