RopeLand, o noua zona de joaca pe care cei mici o pot explora la Energy Kids Family Center, din Iulius Town Timisoara

Timisoara. Energy Kids Family Center, locul de joacă din Iulius Town, continuă să îi ofere micuțului tău cele mai frumoase amintiri din copilărie. Alături de surprizele din spațiul existent, cel mic are, de curând, o nouă modalitate de distracție, putându-se bucura de RopeLand, locul ,,magic” din plasă croșetată moale, creat pentru a dezvolta imaginația și orientarea în spațiu a copiilor.  

Dacă celui mic îi place să se distreze și să exploreze noi teritorii de joacă, fă-i o bucurie și oferă-i sesiuni de veselie la Energy Kids Family Center! Acum, universul copiilor este animat de noi variante jucăușe pe care Energy Kids Family Center le pune la dispoziția lor. RopeLand este cea mai recentă zonă dedicată copiilor curajoși, cu vârste de peste 3 ani, care încurajează traversarea diferitelor niveluri, tunele și locuri de joacă în timp ce caută traseul corect, învățându-i astfel să se echilibreze sărind pe nivelurile superioare, balansându-se pe mingi, cățărându-se sau doar rostogolindu-se pe plasa moale. Iar pentru ca cei mici să se poată desfășura în voie, plasa ocupă o suprafață de 100 mp și este dispusă pe 3 niveluri de înălțime, fiind, totodată, cea mai mare din România și Europa de Est.

Energy Kids Family Center este un spațiu modern, cu zone de joacă care acoperă toate vârstele − 1-3 ani, 3-12 ani, 4+ − oferind copiilor experiențe, contexte de învățare și distracție în siguranță. Zona 1-3 ani este perfectă pentru cei mai curioși copii, fiind prevăzută cu măsuri de siguranță specifice și personal instruit. Pentru cei cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, Energy Kids Family Center propune o zonă care să le stimuleze abilitățile, procesul de învățare și de dezvoltare a strategiilor prin jocuri interactive. Sky Zone este dedicată copiilor puși pe distracție și explorare, punându-le la dispoziție un jumping park, o piscină cu sponge cubes, tobogane și multe alte surprize.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...