Opinia Timisoarei

Romii de pe Bulevardul C.D. Loga au un prieten in Primaria Timisoara, recunoaste viceprimarul Traian Stoia

TIMISOARA. Stiu exact cand vin controalele peste ei si asta inseamna ca au un informator in Primaria Timisoara. Viceprimarul Traian Stoia recunoaste ca in cadrul municipalitatii lucreaza persoane care sunt mana in mana cu romii care si-au construit palate tiganesti pe Bulevardul C.D. Loga.

Potrivit lui Stoia, de cateva saptamani se lucreaza de zor pe C.D. Loga, la vilele aflate la numerele 12 si 16, care apartin Clanului Carpaci. Edilul si-a amintit ca nu a semnat nicio autorizatie pentru lucrari, asa ca a trimis inspectorii primariei si politistii locali pe capul proprietarilor. Cum au ajuns la fata locului, inspectorii n-au gasit nici picior de muncitor. Cum se explica asta? Proprietarii stiau de control.

„Pe Loga 12 si 16 se lucreaza intens fara autorizatie. Casele sunt detinute de doi membri ai familiei Carpaci: Ion si Grefie, ultimul probabil trebuie sa termine scoala pana sa ajunga judecator. Lucrand cu mult sarg fara autorizatie, la un moment dat trebuia sa vina o echipa care sa-i controleze si cand or ajuns oamenii acolo au constatat ca personajele au fost informate asupra controlului si nu s-au mai gasit muncitori acolo”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Edilul si-a dat seama imediat ca proprietarii celor doua imobile au fost avertizati de controlul care urma sa fie facut. Crede ca avertizarea s-a dat „telefonic” si nu stie daca informatorul lucreaza in Primaria Timisoara sau la Politie, dar banuieste ambele variante.

„N-au fost prinsi asupra faptului, probabil ca au fost informati. Speranta pe care o am este ca au fost informati telefonic”, a explicat Traian Stoia. Stoia spune ca face tot ce poate pentru a afla cine este prietenul romilor din primarie.

Exit mobile version