Noutati :

Romii de pe Bulevardul C.D. Loga au un prieten in Primaria Timisoara, recunoaste viceprimarul Traian Stoia

23 august, 2013 - 12:31 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Stiu exact cand vin controalele peste ei si asta inseamna ca au un informator in Primaria Timisoara. Viceprimarul Traian Stoia recunoaste ca in cadrul municipalitatii lucreaza persoane care sunt mana in mana cu romii care si-au construit palate tiganesti pe Bulevardul C.D. Loga.

Potrivit lui Stoia, de cateva saptamani se lucreaza de zor pe C.D. Loga, la vilele aflate la numerele 12 si 16, care apartin Clanului Carpaci. Edilul si-a amintit ca nu a semnat nicio autorizatie pentru lucrari, asa ca a trimis inspectorii primariei si politistii locali pe capul proprietarilor. Cum au ajuns la fata locului, inspectorii n-au gasit nici picior de muncitor. Cum se explica asta? Proprietarii stiau de control.

„Pe Loga 12 si 16 se lucreaza intens fara autorizatie. Casele sunt detinute de doi membri ai familiei Carpaci: Ion si Grefie, ultimul probabil trebuie sa termine scoala pana sa ajunga judecator. Lucrand cu mult sarg fara autorizatie, la un moment dat trebuia sa vina o echipa care sa-i controleze si cand or ajuns oamenii acolo au constatat ca personajele au fost informate asupra controlului si nu s-au mai gasit muncitori acolo”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Edilul si-a dat seama imediat ca proprietarii celor doua imobile au fost avertizati de controlul care urma sa fie facut. Crede ca avertizarea s-a dat „telefonic” si nu stie daca informatorul lucreaza in Primaria Timisoara sau la Politie, dar banuieste ambele variante.

„N-au fost prinsi asupra faptului, probabil ca au fost informati. Speranta pe care o am este ca au fost informati telefonic”, a explicat Traian Stoia. Stoia spune ca face tot ce poate pentru a afla cine este prietenul romilor din primarie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari dl. Viceprimar Traian Stoia ca dati pe acesti hoti care incearca sa sfideze Legea, asta cu informatorii din Primaria Timisoara nu este ceva nou este o poveste mai veche de la mandatul lui Ciuhandu el le-a dat mana libera romilor sa lucreze fara autorizatie, din cate am observat singurul om care are curaj sa intre in acesti romii care construiesc fara aautorizatii, dupa ca nu platesc taxele si impozitele pe palate mai si construiesc ilegal sa para ei mai destepti iar noi mai prosti iaca mai au si ei un nas care le da peste nas acestor romi care nu vor sa se conformeze cu legea.
    Am o intrebare dece Robu nu da pe iei ca este de atributia si a primarului pentru ca el este cel care dispune ca si primar demolarea sau construirea de imobile sau cladiri, a ii este frica ca dau tigani pe el si pe famile.

  2. Daca nu aveai oameni in Primarie, tiganii nu ajungeau sa puna stapanire pe bulevardul Loga. Aceste cozi de topor nu sunt greu de depistat. Totul este sa vrei sa faci asta, domnule Stoia. Dvs. vreti? Trebuie intrat tare de tot in ei, pentru ca in caz contrar, peste cativa ani, ne vom trezi in fata faptului implinit: bulevardul Loga (si alte zone) vor semana cu tigania din Tandarei sau Strehaia. Peisajul va fi plin de turle si acoperisuri-pagode, culori stridente si anapoda si multa, foarte multa neamprostie. Opriti-i cat se mai poate face ceva.