Noutati :

Romano Prodi vine la UVT. Universitatea ii acorda cea mai inalta distinctie fostului presedinte al Comisiei Europene

22 aprilie, 2015 - 10:47 AM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea de Vest din Timisoara se pregateste pentru un eveniment deosebit, si anume, acordarea titlului de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum profesorului Romano Prodi, presedinte al Comisiei Europene (1999-2004) si Prim ministru al Italiei (1996-1998; 2006-2008).

„Suntem onorati sa avem in randurile noastre o personalitate puternica precum cea a domnului Prodi. Parteneriatul pe care il legam cu domnia sa va deschide noi perspective Universitatii si va avea o contributie importanta in competitia europeana la care ne-am angajat ca universitate. Atragem aproape, spre institutie, spre comunitatea larga a Timisoarei, oameni de o importanta incontestabila in societatea europeana”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest din Timisoara.

Evenimentul va avea loc luni, 27 aprilie 2015, de la ora 11.00, in Aula Magna „Ioan Curea” a UVT, de pe Bd. Vasile Parvan, nr. 4.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...