Noutati :

Romanita Jumanca, realeasa in fruntea doamnelor social-democrate din Timisoara

23 mai, 2013 - 08:41 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Organizatia de Femei din cadrul PSD Timisoara si-a ales noua conducere. Astfel, in urma rezultatelor, presedinta a OFSD Timisoara este Romanita Jumanca care a fost realeasa in aceasta functie.

Secretara a Organizatiei a fost aleasa Alina Popescu, iar functiile de vicepresedinte au fost adjudecate de Bianca Gavrilita, Gabriela Popovici, Daniela Burnea, Daniela Ulmanu si Domnica Ghebeles.

Membre ale Biroului OFSD Timisoara sunt: Ramona Olteanu, Andra Blotiu, Marioara Teodorescu, Maria Constantinescu, Kristiana Vladuta, Simona Teighiu-Jurj, Angela Condescu, Valentina Vacarescu, Zvezdana Pavlovici si Maria Mesaros.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nenorocita asta avanseaza in politica asa cum o fac toate boarfele(se stie cum!!!) si pe munca bietilor oameni care pentru a plati chiriile cerute de dobitocul de Jumanaca la EURO si galeria 1 continuamizeriile ce le-a invatat de la mizerabila de maica-sa!!!dar Dumnezeu e sus ,le vede si cat de curand va veni…lovitura!Si atunci nici banii samsarului n-o sa-i mai ajute!!!