Romanii despre sex: neimportant, dar frecvent! O partida la doua zile

In noua tari din Europa Centrala si de Est, plus Israel si Turcia, satisfactia sexuala a cetatenilor este departe de cotele dorite. In Romania, insa, activitatea de acest fel este la loc de cinste intre obiceiurile zilnice. In topul celor noua tari incluse in studiu, Romania ocupa locul fruntas la capitolul frecventa actelor sexuale inregistrate in ultima luna. Barbatii romani au avut 12,4 contacte sexuale in ultima luna , in timp ce slovacii, cehii, israelienii si turcii sub 10. Si pentru femeile din Romania frecventa actului sexual este ridicata, plasandu-se pe locul al doilea ( 10,9 contacte in ultima luna ), dupa rusoaice (12,7). Romanii sunt, insa, pe penultimul loc in ce priveste importanta pe care o acorda sexului in viata lor, doar 60% dintre barbati si 46% dintre femei considerand ca este foarte important pentru ei. Sexul este pus pe primul loc de barbatii din Polonia (76%), urmati de israelieni (75%), turci (71%), slovaci (67%), unguri (66%), rusi (65%), ucraineni (63%) si cehi (59%). Raportul se schimba in cazul femeilor, turcoaicele considerand ca actul sexual constituie o prioritate pentru viata (54%), urmate de israelience (50%), poloneze si romance (46%). Indicele vietii sexuale reusite: erectia Studiul evidentiaza faptul ca o viata sexuala buna se traduce printr-o mai buna perceptie asupra vietii in general. Mai mult, o fermitate imbunatatita a erectiei determina, in mod direct, cresterea satisfactiei din punctul de vedere al performantelor sexuale. Important de retinut, atitudinea barbatilor care au fermitate optimala a erectiei este mult mai buna. Daca nu stiati, exista chiar si o scara a fermitatii erectiei, notata cu grade de la 1 la 4, unde – ati ghicit – 1 este starea naturala, iar 4 este beton armat. Revenind la studiu, prin el s-a urmarit obtinerea de informatii cu privire la atitudinea fata de sanatatea sexuala in cele noua tari incluse in esantion (Romania, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Israel si Turcia) si cresterea gradului de intelegere asupra importantei sanatatii sexuale pentru calitatea vietii in general. Actul sexual este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii, spun cercetatorii, atat pentru femei cat si pentru barbati. Studiul Pfizer a fost facut pe un esantion de 3780 de persoane.

In noua tari din Europa Centrala si de Est, plus Israel si Turcia, satisfactia sexuala a cetatenilor este departe de cotele dorite. In Romania, insa, activitatea de acest fel este la loc de cinste intre obiceiurile zilnice.

In topul celor noua tari incluse in studiu, Romania ocupa locul fruntas la capitolul frecventa actelor sexuale inregistrate in ultima luna.

Barbatii romani au avut 12,4 contacte sexuale in ultima luna , in timp ce slovacii, cehii, israelienii si turcii sub 10. Si pentru femeile din Romania frecventa actului sexual este ridicata, plasandu-se pe locul al doilea ( 10,9 contacte in ultima luna ), dupa rusoaice (12,7).

Romanii sunt, insa, pe penultimul loc in ce priveste importanta pe care o acorda sexului in viata lor, doar 60% dintre barbati si 46% dintre femei considerand ca este foarte important pentru ei.

Sexul este pus pe primul loc de barbatii din Polonia (76%), urmati de israelieni (75%), turci (71%), slovaci (67%), unguri (66%), rusi (65%), ucraineni (63%) si cehi (59%).

Raportul se schimba in cazul femeilor, turcoaicele considerand ca actul sexual constituie o prioritate pentru viata (54%), urmate de israelience (50%), poloneze si romance (46%).

Indicele vietii sexuale reusite: erectia

Studiul evidentiaza faptul ca o viata sexuala buna se traduce printr-o mai buna perceptie asupra vietii in general. Mai mult, o fermitate imbunatatita a erectiei determina, in mod direct, cresterea satisfactiei din punctul de vedere al performantelor sexuale.

Important de retinut, atitudinea barbatilor care au fermitate optimala a erectiei este mult mai buna. Daca nu stiati, exista chiar si o scara a fermitatii erectiei, notata cu grade de la 1 la 4, unde – ati ghicit – 1 este starea naturala, iar 4 este beton armat.
Revenind la studiu, prin el s-a urmarit obtinerea de informatii cu privire la atitudinea fata de sanatatea sexuala in cele noua tari incluse in esantion (Romania, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Israel si Turcia) si cresterea gradului de intelegere asupra importantei sanatatii sexuale pentru calitatea vietii in general.

Actul sexual este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii, spun cercetatorii, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Studiul Pfizer a fost facut pe un esantion de 3780 de persoane.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.