Noutati :

Romania va cumpara avioane multirol, au stabilit membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii

27 septembrie, 2012 - 07:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Decizia de a cumpara avioane multi rol a fost luata de CSAT. Membrii Consiliului au mai decis ca la viitoare sedinta, Guvernul sa prezinte un program multianual de restabilire a capacitatii de lupta a Armatei.

In cadrul sedintei s-a analizat starea Armatei Romaniei, punandu-se in discutie capacitatea de lupta pe timp de pace și de razboi, precum si participarea la misiunile internationale. Membrii CSAT au concluzionat ca Armata Romaniei are capacitati limitate de a-si indeplini misiunile ce-i revin si au decis ca, la viitoare sedinta a Consiliului, Guvernul Romaniei sa prezinte un program multianual de restabilire a capacitatii de lupta a acesteia„, se arata in comunicatul Presedintiei.

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a prezentat demersurile intreprinse in vederea initierii programului Avion Multirol al Fortelor Aeriene: „Membrii Consiliului au aprobat „Conceptia de realizare graduala a capabilitatii de aparare aeriana in cadrul programului „Avion multirol al Fortelor Aeriene” in concordanta cu interesele esentiale de securitate ale tarii si cu angajamentele asumate de Romania in cadrul organizatiilor europene si nord-atlantice„.

Afla maimulte pe www.realitatea.net.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...