Noutati :

Romania sub nameti: 28 de drumuri nationale, 4 puncte de frontiera si 1200 de scoli inchise! VEZI FOTO

5 februarie, 2012 - 03:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Romania este aproape izolata din cauza nametilor, mai multe drumuri sunt inchise, si mai multe trenuri au fost anulate. Situatia in Romania etse foarte grva, iar autoritatile fac cu greu fata ninsorilor. Judetul Vrancea de exemplu este izolat complet, pentru ca toate drumurile au fost inchise, iar meteorologii nu au vesti bune pentru perioada urmatoare.

UPDATE ora 20:00 LISTA TRENURILOR ANULATE

UPDATE ora 19:00 – Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca s-a inchis DN 73 C Curtea de Arges – Ramnicu Valcea.

UPDATE ora 19:00 – Sefii Inspectoratului Scolar Judetean Iasi au decis duminica seara sa suspende timp de doua zile cursurile tinute in scolile din mediul rural.

____________________________________________________________________

UPDATE ora 18.00 Circulatia pe reteaua de drumuri nationale din judetele Galati, Braila, Ialomita, Vrancea, Buzau si Calarasi s-a inchis duminica, de la ora 18.00, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesand pagina de internet www.cnadnr.ro.

Cursurile vor fi suspendate, luni, in 1.195 de unitati de invatamant, in judetele Vrancea si Olt.

__________________________________________________________________

UPDATE ora 16.00 Din cauza codului portocaliu de ninsori si viscol emis de ANM, sefii de arme au fost convocati la MAI pentru a interveni in caz de urgenta. La intâlnire este asteptat si ministrul Traian Igas. Fortele MAI sunt mobilizate pentru cazurile extreme.
Si armata a fost convocata. Prefectul judetului Buzau, Paul Beganu, a solicitat sprijinul Armatei pentru a trimite un vehicul cu senile care sa preia doua persoane care trebuie sa ajunga urgent la spital si la care ambulanta nu a putut ajunge din cauza nametilor care masoara in unele zone doi-trei metri.

La nivel national, la ora 15:36, 22 de drumuri nationale sunt inchise sau au circulatia restrictionata, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

nainte de a pleca la drum, puteti suna la Comandamentul Central de Iarna din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, la numarul de telefon 021.93.60, unde veti obtine informatii legate de traseul pe care urmeaza sa-l parcurgeti, precum si starea acestuia.

Turistii blocati din cauza viscolului pot suna la linia telverde 0800.86.82.82 si vor fi ajutati cu bauturi calde si mese gratuite.

15:36 – Autoritatile anunta ca DN 28A Targu Frumos – Pascani si DN 24C Vanatori – Radauti Prut au fost inchise.

15:29 – Locatarii a opt blocuri din Galati sunt afectati de o avarie la o conducta de distributie a apei calde.

15:25 – Canalul Midia-Poarta Alba a fost inchis din cauza ghetii. De asemenea, portul Mangalia a fost inchis.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România anunta ca incepând cu ora 10:30 s-a inchis traficul pe DN 2L Tisita – Panciu.

Drumuri cu circulatia inchisa

1. A2 Bucuresti – Lehliu

2. DN 1D Albesti – Urziceni

3. DN 22 Râmnicu Sarat – Baile

4. DN 23A Gologanu – Ciorasti

5. DN 23B Maicanesti – Ciorasti

6. DN 2C Costesti – Slobozia

7. DN 2N Bogza – Jitia

8. DN 2R Jitia – Vintileasca

9. DN 2B Buzau -Vizireni

10. DN 11A Adjud – Podu Turcului

11. DN 2D Focsani – limita cu judetul Covasna

12. DN 2M Focsani – Odobesti – Coasa

13. DN 23 Focsani – Braila

14. DN 2L Tisita – Panciu

Drumuri cu restrictii de circulatie

DN 10, Magura – Siriu, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone

DN 5B Ghimpati – Giurgiu, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone

DN 2, Bucuresti – Urziceni – Buzau, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone

DN 3A, Lehliu – Fetesti, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone;

DN 73C Curtea de Arges – restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone

DN1 Comarnic – Brasov, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone

DN 1A Valenii de Munte – Brasov, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone

DN 71 Fieni – Sinaia, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone

Drumurilor vor fi redeschise in functie de evolutia conditiilor meteorologice. CNADNR roaga participantii la trafic sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera in vederea prevenirii ambuteiajelor. De asemenea, conducatorii auto trebuie sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata).
Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesand pagina de internet www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

15:22 – O cursa aeriana Bucuresti-Iasi si retur a fost anulata, a anuntat purtatorul de cuvant al CNAB, Valentin Iordache. Este prima anulare de pe aeroportul din Capitala.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...