Noutati :

Romania socanta! Primele surori din showbiz care recunosc ca sunt lesbiene. Sunt impreuna?

25 mai, 2013 - 07:50 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

E halucinant ce se intampla in showbizul romanesc! Surorile Roller, fetele care au cunoscut succesul cu piesa „Sa Thelo”, fac declaratii socante. Isabelle si Larisa, de 23, respectiv 20 de ani, si-au socat fanii.

Roller Sis sunt cunoscute atat publicului din Romania, cat si celui din Turcia, Rusia si Grecia in urma succesului cu piesa “Se Thelo”. Dupa o perioada de doi ani in care au stat in Germania, surorile s-au intors in tara.

Fetele de la Roller Sis apar in cateva fotografii incendiare, sarutandu-se una cu alta! Ele au mers chiar mai departe si le-au spus fanilor ca sunt lesbiene!

“Nu ne mai putem ascunde! Ne place sa fim tinere si nebune, nu ne judecati! Cine e ingust la minte n-are ce cauta pe pagina noastra! Vrem sa vedem cati baieti si cate fete sunt alaturi de noi…”, au scris fetele drept comentariu la o fotografie.

Contactate telefonic de catre reporterii WOWbiz.ro, fetele au recunoscut ca sunt lesbiene si ca nu le pasa de ce spune lumea.

“Da, suntem lesbiene! Cine nu ne place, n-are decat! Sa nu intre pe pagina noastra de Facebook, sa schimbe postul atunci cand mergem la tv! Nu e este rusine”, a declarat Isabelle pentru WOWbiz.ro.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor