Romania s-a calificat in semifinala Ligii Europei de Box! Flavius Biea n-a reusit decat o remiza

[caption id="attachment_1695" align="alignleft" width="300" caption="Lovituri puternice la Gala de Box de la Timisoara. Foto: Alex Hreniuc"]Lovituri puternice la Gala de Box de la Timisoara. Foto: Alex Hreniuc[/caption] Vedeta galei Liga Europei de Box, Flavius Biea, a fost defavorizat de arbitru in meciul categoriei sale, 69 kg. Fostul campion mondial si european de juniori a dat tot ce-a avut mai bun in fata adversarului slovac, Klasz Arpad, insa dupa trei runde, arbitrii au decis ca acesta sa se termine indecis, remiza. Spectacolul lui Biea a fost gustat de cei 1.500 de fani prezenti la Timisoara, dar si de fostii pugilisti romani. "Pentru mine Flavius Biea a castigat detasat meciul. Din pacate, asa e jocul. Data viitoare ii recomnad sa nu mai astepte decizia arbitrilor si sa termine meciul cat mai repede", a spus Leonard Doroftei la finalul meciului lui Flavius Biea. Prestatia mai putin nereusita a lui Flavius Biea a fost recompensata de evolutia unor pugilisti care inaintea acestei gale nu spuneau nimic in boxul romanesc. Probabil cea mai neaspteptata victorie a Romaniei in Liga Europeana de Box a fost cea de la categoria 91 de kg, acolo unde adversarul slovac al lui Petrisor Gananau a aruncat prosopul dupa numai 1 minut de lupta. A fost si cel mai spectaculos meci, romanul avand o serie de zece lovituri in plina figura.

Romania s-a calificat in semifinalele competitiei

Partida dintre Romania si Slovacia fost castigata de romani care nu au pierdut decat doua meciuri, au castigat 3 si au facut 3 remize. In urma acestei victorii cu 10-4, Romania s-a calificat in semifinalele acestei competitii. [nggallery id=38] Liga Europei este o competitie rezervata echipelor de club. Gala de box la care au mai participat si fostii campioni mondiali Francisc Vastag si Mihai Leu s-a terminat, iar organizatorii au promis ca faza urmatoare a competitie se va tine tot pe Bega.

Lovituri puternice la Gala de Box de la Timisoara. Foto: Alex Hreniuc

Lovituri puternice la Gala de Box de la Timisoara. Foto: Alex Hreniuc

Vedeta galei Liga Europei de Box, Flavius Biea, a fost defavorizat de arbitru in meciul categoriei sale, 69 kg. Fostul campion mondial si european de juniori a dat tot ce-a avut mai bun in fata adversarului slovac, Klasz Arpad, insa dupa trei runde, arbitrii au decis ca acesta sa se termine indecis, remiza. Spectacolul lui Biea a fost gustat de cei 1.500 de fani prezenti la Timisoara, dar si de fostii pugilisti romani.

„Pentru mine Flavius Biea a castigat detasat meciul. Din pacate, asa e jocul. Data viitoare ii recomnad sa nu mai astepte decizia arbitrilor si sa termine meciul cat mai repede”, a spus Leonard Doroftei la finalul meciului lui Flavius Biea.

Prestatia mai putin nereusita a lui Flavius Biea a fost recompensata de evolutia unor pugilisti care inaintea acestei gale nu spuneau nimic in boxul romanesc. Probabil cea mai neaspteptata victorie a Romaniei in Liga Europeana de Box a fost cea de la categoria 91 de kg, acolo unde adversarul slovac al lui Petrisor Gananau a aruncat prosopul dupa numai 1 minut de lupta. A fost si cel mai spectaculos meci, romanul avand o serie de zece lovituri in plina figura.

Romania s-a calificat in semifinalele competitiei

Partida dintre Romania si Slovacia fost castigata de romani care nu au pierdut decat doua meciuri, au castigat 3 si au facut 3 remize. In urma acestei victorii cu 10-4, Romania s-a calificat in semifinalele acestei competitii.

Liga Europei este o competitie rezervata echipelor de club. Gala de box la care au mai participat si fostii campioni mondiali Francisc Vastag si Mihai Leu s-a terminat, iar organizatorii au promis ca faza urmatoare a competitie se va tine tot pe Bega.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.