Noutati :

Romania ramane fara capitan! Cristi Chivu renunta oficial la nationala!

21 mai, 2011 - 12:22 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SPORT
0

„Federatia Romana de Fotbal a primit scrisoarea de retragere din echipa nationala a Romaniei a capitanului acesteia, Cristian Chivu, decizie care intra in vigoare imediat, drept care el nu va fi prezent la proximul joc oficial, cel contra Bosniei-Hertegovina, programat, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu din Bucuresti, in ziua de 3 iunie a.c., de la ora 21.00, in cadrul preliminariilor EURO 2012”, se arata intr-un comunicat al FRF.

Fundasul lui Inter sustine ca a luat aceasta decizie din cauza varstei si a accidentarilor tot mai dese cu care s-a confruntat in ultima perioada.

„In viata mea a sosit un moment destul de greu la care m-am gandit mereu cu teama, dar pe care nu-l mai pot amana. Cariera de jucator sub steagul Romaniei a luat sfarsit. Varsta, accidentarile, interventiile chirurgicale la care am fost supus in ultimii ani ma impiedica sa ma lupt pe mai multe fronturi”, si-a motivat decizia, incepand de azi, fostul capitan al „tricolorilor”.

75 de jocuri a jucat Chivu pentru nationala Romaniei, reusind sa marcheze trei goluri. A participat la doua Campionate Europene, in 2000 si 2008.

Fundasul nascut la Resita a aparat prima oara culorile reprezentativei noastre cu aproape 12 ani in urma, mai precis la 18 august 1999, cu ocazia jocului amical Cipru – Romania 2-2, in timp ce ultimul sau joc in nationala a fost tot un amical, Italia – Romania 1-1, la Klagenfurt, pe 17 noiembrie 2010.

Este al doilea jucator important care se retrage in acest an de la echipa nationala, dupa Mirel Radoi.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor