Romania alege viata! Parada de motociclete in Timisoara, in cadrul unei campanii impotriva accidentelor rutiere

TIMISOARA. Politistii rutieristi din judetul Timis, impreuna cu membrii Asociatiei ”Timisoara Bikers” au organizat o parada pe motociclete pentru a atrege atentia asupra accidentelor in care sunt implicati motociclistii.

Mai intai, politistii au organizat o intalnire cu motociclistii in care, impreuna, au dezbatut problemele cu care motociclistii se confrunta in trafic. Oamenii legii le-ai mai explicat conducatorilor de motociclete riscurile la care se expun, atunci cand nu respecta regulile de circulatie.

Pentru a reduce numarul accidentelor rutiere in care sunt implicati motociclisti, sub sloganul ”Romania alege viata”, s-a stabilit ca pe viitor sa se organizeze concursuri de motociclete pe pista Aeroportului International Timisoara ”Traian Vuia”.

Intalnirea politistilor de la Rutiera cu motociclistii s-a incheiat cu o parada de motociclete care s-a desfasurat pe mai multe strazi din Timisoara.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Miruna spune:

    Eu am o nedumerire:motocicleta nu trebuie sa se comporte ca orice alt vehicol in trafic?Au ceva derogari la stat la semafoare sau la depasiri pe dreapta?