Noutati :

Romania acorda mai multi bani pentru refugiati! Care este suma?

4 februarie, 2016 - 06:39 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

550.000 de lei a alocat Guvernul pentru acordarea unor ajutoare umanitare, in baza Planului pentru Raspuns umanitar in Siria. si a Planului regional pentru refugiati si rezilienta, programe coordonate de ONU.

„Guvernul a aprobat o Hotarare prin care se aloca suplimentar bugetului Ministerului Afacerilor Externe suma de 550.000 de lei pentru acordarea ajutorului umanitar de urgenta pentru refugiati. Ajutorul umanitar va fi acordat pentru programele coordonate la nivelul Organizatiei Natiunilor Unite, respectiv Planul pentru pentru Raspuns Umanitar in Siria si Planul regional pentru refugiati si
rezilienta, instrumente institutionale, de cooperare inter-agentii ONU, instituite ca urmare a amplificarii crizei refugiatilor”, a anuntat Biroul de presa al Guvernului.

Pe de o parte, ajutorul este acordat tinand cont de dimensiunea crizei umanitare, dar si avand in
vedere relatiile dintre statele care gazduiesc un numar mare de regufiati si Romania.

Citeste mai mult aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...