Noutati :

Romania a inceput demersurile pentru pasaportul de vaccinare sau certificatul verde folosit la nivel european

28 aprilie, 2021 - 08:28 AM
Autor: Redactie      
Categorie: NATIONAL
1

A venit confirmarea ca Romania a inceput demersurile pentru certificatul verde de vaccinare ori pasaportul care atesta imunizarea anti COVID-19.

CITESTE SI: Oxigen pentru India. Romania sare in ajutorul unei tari lovita crunt de COVID-19 

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2 Valeriu Gheorghita a spus ca intr-adevar tara noastra se preocupa de obtinerea acestui document. „Da. (…) Vorbim de certificatul verde folosit la nivel european„.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andrei Baciu a spus ca este vorba despre un demers comun al mai multor institutii – Ministerul Sanatatii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, INSP si STS.

Este un demers comun al mai multor institutii – Ministerul Sanatatii, Ministerul Afacerilor Interne. Ministerul Afacerilor Externe, INSP si STS – este un demers european si Romania a inceput de mai mult timp… ma rog, e un proces de pregatire mai amplu, sunt chestiuni tehnice la care trebuie lucrat„, a declarat Baciu.

Potrivit secretarului de stat, deadline-ul “este luat la nivel european”.
Deadline-ul e luat la nivel european, sunt discutii cu toate statele membre”, a adaugat Baciu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...