Rolls-Royce Apparition, un concept ultra fantezist

Uneori, din mainile pasionatilor de design ies chestii deosebite. Cum ar fi acest concept, numit – inspirat – Rolls-Royce Apparition. Este facut de Jeremy Westerlund, student la o scoala de design, care a avut ideea de a combina imaginea Rolls actuala cu influente retro.

Ceea ce arata ca un iaht luxos, de uscat, readuce in prim plan confortul suprem al unor vremuri cand soferul era “ingropat” intr-o alveola, expus la capriciile vremii, iar pasagerii/proprietari calatoreau intr-un compartiment inchis, finisat ca un apartament de lux. In cazul acestui concept, compartimentul este inclus in caroserie, in partea din spate.
Evident, o asemenea structura este imposibila astazi, un asemenea concept este mult prea extrem pentru Rolls, dar Apparition arata bine ca si concept.

De fapt, nici nu stiu daca sa zic bine.. mai degraba interesant, tocmai prin extremul la care apeleaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.