Noutati :

Robu spune ca poate cere in instanta ca palmaresul sa fie luat de la societatea lui Iancu. Pe ce se bazeaza primarul!

4 iulie, 2014 - 03:20 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
1

Nicolae Robu spune ca nu va sta cu mainile in san, in cazul in care administratorul judiciar al societatii lui Marian Iancu va incerca sa ii interzica lui ACS Poli sa mai foloseasca numele de „Poli”.

Primarul este hotarat sa ceara in instanta relizierea contractului de asociere in participatiune pe care societatea lui Marian Iancu il are incheiat cu asociatia lui Viorel Boit,  ASFC Politehnica, cea care a fost recunoscuta de TAS ca fiind detinatoarea palmaresului lui Poli.
Robu spune ca va invoca in instanta faptul ca SC Politehnica Timisoara SA, societatea lui Iancu nu are de mai multa vreme activitate fotbalistica.
„Doresc sa luam dreptul de utilizare a palmaresului de la aceasta societate comerciala pentru ca nu a avut activitati fotbalistice. Nu sunt dispus sa platim pentru dreptul de folosinta al palmaresului. Daca administratorul judiciar al Politehnicii Timisoara SA  a facut o notificare prin care vrea sa ne interzica noua sa ne numim pana si ACS Poli, atunci eu sunt un om care actioneaza. Drept urmare voi cere rezilierea acelui contract de participatiune care da drept de folosinta al palmaresului pe motiv ca nu are activitate fotbalistica. Rezilierea contractului poate fi decisa de instanta’, a spus Robu.
Primarul ramane constant in ideea de a nu accepta tranformarea lui ACS Poli in societate pe actiuni. „Nu agreez transformarea clubului in societate pe actiuni. Cred ca poate functiona din sponsorizare, sunt atatea cluburi care functioneaza asa, cum ar fi FC Barcelona’, a spus Robu.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Corect Dle Primar.Eu cred ca trebuie actionat in justitie in
  primul rand DulmBoit,deoarece acceptul de asociere cu socie-
  tatea lui Iancu nu se putea primi numai de la adunarea generala
  a membrilor fondatori
  Se pune si intrebarea:de la cine a primitbacordul ca societatea
  luinIancu sa primeasca denumirea de ScPolitehnica?