Noutati :

Robu sau Frunzaverde ar putea fi presedintele Regiunii Vest, spune senatorul liberal de Timis Ben-Oni Ardelean

12 iulie, 2013 - 02:21 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
6

TIMISOARA. Senatorul PNL de Timis, Ben-Oni Ardelean crede ca Timisoara va fi capitala Regiunii Vest, a un liberal va fi presedintele acestei regiuni si ca cel mai probabil postul va fi ocupat de caraseanul Sorin Frunzaverde.

Ben-Oni Ardelean sustine ca dupa parerea lui, Regiunea Vest va avea un presedinte puternic care negresit va fi liberal deoarece asa arata sondajele de opinie.

Indiscutabil Timisoara va fi capitala regiunii, indiscutabil regiunea va avea un presedinte puternic care va fi din PNL. Matematic e o optiune viabila pentru urmatoarele alegeri. Spiritul civic al Timisoarei este unul care trebuie sa fie activat in aceasta perioada in ideea in care sa contribuim impreuna la dezvoltarea regiunii. Am avut discutii cu partenerii din USL si calculele pe care le-am facut, asa cum stiti in politica sondajele sunt importante, iar sondajele arata ca presedintele regiunii sa fie din partea PNL„, a declarat senatorul.

Intrebat daca PNL are pregatit vreun nume pentru acest post, Ben-Oni Ardelean a numit doua persoane..

Sorin Frunzaverde (presedintele CJ Caras-Severin- n.r.) este o optiune viabila, domnul Nicolae Robu e o alta optiune, decizia se va lua in forurile partidului„, a spus parlamentarul.

Ben-Oni Ardelean a mai precizat ca, dupa parerea sa, in urmatorii 15 ani, Timisoara va avea peste un milion de locuitori.

Timisoara are un potntial de crestere fantastica, va atinge peste 1 milion de locuitori in urmatorii 15 ani. Sunt multe date pe care ma bazez cand fac aceste afirmatii. Fac un apel la toate resorturile din societate pentru a veni in contributia acestei dezvoltari. Dupa parerea mea, Timisoara nu are 300.000 de locuitori, asa cum arata cifrele recensamantului, ci undeva la 500.000 de locuitori„, a mai spus senatorul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. da …, ce alegi intre un imbecil si un hot?!?

  2. Ai dreptate mai Sylvester Robu asta care e profesor universitar si doctor honoris cauza prin Franta si membru in academii este un imbecil, inteligentii sunt ca tine 🙂

  3. Manuel draga, ia-o mai usor cu trasul in vena, ca produce halucinatii ! Si Leana Ceausescu a fost HC. Cat de marile descoperiri … Lui Sylverster trebuie sa-i spun: nu „un imbecil si un hot”, ci amandoi !

  4. Mi se pare ca, comentariu este facut de aceeasi persoana.

  5. Frunzăverde? Sper că e o greşală de tipar, cât despre domnul care se pare că spune acest lucru cred că ar trebui să o lase mai moale cu politica şi să-şi vadă de problemele dânsului că nu are absolut nimic comun cu aceasta.

  6. Doamne fereste! Doi incompetenti. Frunzagalbena a reusit sa goneasca toti tinerii din Caras in cativa ani. Au ramas numa pensionarii si handicapatii. Pe asta-l pui in functie de conducere doar daca vrei sa distrugi regiunea respectiva.