Noutati :

‘Rising Stars at IMC’ – Zece tineri au fost inclusi in programul de intership dezvoltat de Iulius Mall Timisoara

4 martie, 2014 - 07:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Iulius Management Center (IMC), parte a grupului de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator si operator de centre comerciale de tip mall din Romania, sprijina mediul universitar, oferindu-le tinerilor sansa conturarii unor cariere de succes.

In aceasta primavara, compania desfasoara programul de internship „Rising Stars at IMC”, in parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara, adresat studentilor in ani terminali si masteranzilor din cadrul Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor. Timp de trei luni, in perioada 3 martie – 30 mai 2014, 10 tineri cu potential, selectati din peste 53 de inscrisi, vor aprofunda domeniile cheie in mall management, in cadrul Iulius Mall Timisoara.

Performanta academica, implicarea in activitati practice, motivatia pentru program si competentele personale au fost criteriile care au stat la baza selectiei, in urma participarii la centrele de evaluare interactive sustinute de compania de recrutare Trenkwalder.

In perioada de internship, cei 10 tineri vor fi coordonati de specialistii din cadrul Iulius Mall Timisoara si vor avea o sansa in plus la angajare. Fiind un program complet de pregatire, „Rising Stars at IMC” va permite ca, la finalizarea internship-ului, toti tinerii sa fi dobandit competente tehnice si organizationale specifice.

Demersul companiei de a contribui la formarea profesionistilor este implementat in alte doua orase universitare din tara, la Cluj-Napoca si Iasi, in cadrul centrelor comerciale Iulius Mall, respectiv Palas.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...