Risca amenzi. Firmele de constructii din Timisoara, obligate sa arate cum au scapat de moloz si alte resturi

TIMISOARA. Planurile de eliminare a deseurilor medicale si din constructii trebuie depuse pana la data de 1 martie.

CITESTE SI: Calcul pensie 2023: Cat vor primi pensionarii in plus, dupa ce s-a majorat punctul de pensie 

Sunt vizate firmele care au generat deseuri medicale si din constructii.

Documentele trebuie depuse la camera 12 in Primaria Timisoara si vor ajunge la Biroul de Avize si Control Mediu.

Continutul Planului de eliminare a deseurilor este prevăzut la art. 5, lit. B din HCL nr.190/2020, iar cel al planului pentru eliminarea resturilor din constructii este mentionat la art. 10, alin. (2)  din HCL nr. 320/2022.

Planul de eliminare a deseurilor va fi depus in doua exemplare, din care un exemplar vizat va putea fi ridicat de la Camera 12, dupa 15 zile. In cazul planurilor incorecte sau incomplete, documentatia va fi restituita la acelasi ghiseu, urmand a se depune o noua documentatie, intocmita in conformitate cu prevederile legale in vigoare„, transmit reprezentantii municipalitatii.

In cazul in care documentele nu vor fi depuse, cei in cauza vor fi sanctionati. Amenzile sunt intre 1500 si 2000 de lei pentru persoane fizice si intre 2000 si 2500 pentru persoane juridice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Asta e cea mai mică problemă. Hârtia suportă orișice. Doctorul se acoperă cu acte iar mortul cu pământ.