Noutati :

REZULTATE TITULARIZARE 2011: S-au afisat notele online la examenul de titularizare la centre! Afla aici ce nota ai obtinut si daca intri sau nu in invatamant!

18 iulie, 2011 - 10:32 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

Emotii mari pentru dascali. Rezultatele examenului de titularizare au fost afisate la centrele de examinare.

DA CLICK SI VEZI AICI ONLINE CE NOTA AI LUAT

UPDATE! Doar o singura nota de 10 la titularizare in Timis!

33,02% dintre candidatii inscrisi la examenul de titularizare au obtinut note de trecere, adica au sanse sa prinda un post de titular. In total, 216 candidati au primit note peste 7 la lucrarile lor.

In Timis avem si o nota de 10, la materia Educatie muzicala specializata. Aceasta in timp ce cea mai mica nota este 1 – pe care au obtinut-o 2 candidati.

Sub nota 5 au primit 198 viitori dascali, adica 30,28% din candidati, iar alte 240 de lucrari au fost notate cu note intre 5 si 6,99. Din pacate insa, acestea nu sunt note titularizabile.

Cei care au obtinut cele mai mari note, din totalul de 216 care au trecut, se lupta acum pentru un post de profesor titular din cele 46.

Pana marti, ora 17:00, se mai pot depune contestatii, la cele 3 centre de examinare din Timis: Emanoil Ungureanu, Henri Coanda si Alimentar.

Viitorii dascali, cei care au note peste 7, vor participa la repartizarea in sedinta publica pe catedrele titularizabile, in zilele de 22 si 25 iulie.

De asemenea, in 4 august are loc examenul de suplinire. In functie de notele obtinute atunci vor fi ocupate si posturile netitularizabile, cele de suplinire, cu o viabilitate mai mica de patru ani. In Timis sunt 1.821 de posturi si fractiuni (cateva ore la o scoala, cateva la alta) pentru cadrele didactice.

___________________________________________________________________________________________

Din cei 980 de candidati inscrisi la examenul din Timis, 319 nu s-au prezentat sau au renuntat la vederea subiectelor, iar alti cinci au fost eliminati din examen pentru copiat.

Viitorii dascali trebuie sa obtina cel putin media 7 pentru a se putea titulariza in invatamant.

Bataie mare pe cele 46 de posturi titularizabile din Timis! 661 de candidati au sustinut examenul. Multi dintre ei nici macar nu au concurat pentru norme titularizabile, dar au sansa sa ocupe posturi de suplinitori cu media obtinuta la examenul din 13 iulie.

Rezultatele vor fi afisate in cele trei centre de examinare (Colegiul Tehnic “E. Ungureanu”, Colegiul Tehnc “H. Coanda” si Grupul Scolar Alimentar), dar si online.

Foto: Dariana DragosInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...