Rezultate la Evaluarea Nationala 2015 in Timis. Vezi de unde poti afla ce nota ai luat!

TIMISOARA. Conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, astazi se afiseaza rezultatele la Evaluarea Nationala, pana la ora 16. Cei nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii intre orele 16 si 20.

elevi-evaluare-nationala-2015 (6)

Astazi este ziua cea mare pentru cei peste 4500 de elevi din judetul Timis care au sustinut primul examen important din viata lor. Conform calendarului elaborat de Ministerul Educatiei, elevii vor putea afla ce note au luat de la scolile in care au dat examenul, unde vor fi afisate rezultatele cel tarziu pana la ora 16.00.

Notele la Evaluarea Nationala 2015 au fost afisate pe edu.ro!

Tot astazi, elevii vor putea depune contestatii daca nu sunt multumiti de notele pe care le-au luat, iar in 30 iunie vor fi afisate rezultatele finale la Evaluarea Nationala. Apoi urmeaza completarea fiselor de inscriere la liceu. In fisa de admitere se vor completa codurile liceelor, in ordinea preferintelor.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...