Noutati :

Rezultate la Evaluarea Nationala 2014 in Timis. Vezi aici de unde poti afla primul ce note ai luat!

27 iunie, 2014 - 09:41 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
1

Conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, astazi se afiseaza rezultatele la Evaluarea Nationala. Dupa ora 16.00 se pot depune eventualele contestatii de catre cei care nu sunt multumiti de notele obtinute.

Astazi este ziua cea mare pentru aproape 5000 de elevi din judetul Timis care au sustinut examenul de admitere in clasa a IX-a. Conform calendarului elaborat de Ministerul Educatiei, rezultatele vor fi afisate la afisierele scolilor, cel tarziu pana la ora 16.00.

Ramai pe opiniatimisoarei.ro sa isi afli nota la Evaluarea Nationala 2014!

In perioada urmatoare vor fi solutionate contestatiile iar in 30 iunie vor fi afisate rezultatele finale la Evaluarea Nationala, dupa care urmeaza completarea fiselor de inscriere. In fisa de admitere se vor completa codurile liceelor, in ordinea preferintelor, iar lista acestora este disponibila la sediul inspectoratelor scolare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Vreau sa imi vad nota sunt din judetul Iasi