Noutati :

Rezultate la contestatii BAC 2011: Se afiseaza notele la centrele de corectare! Vezi aici note finale la bacalaureat! Peste 1300 de note din Timis au ramas neschimbate dupa recorectarea lucrarilor

8 iulie, 2011 - 02:07 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

UPDATE: Notele elevilor, dupa contestatii vor fi afisate si in scoli nu doar la centrele de examinare.

Rezultatele contestatiilor au fost afisate si in Timis! Elevii care au cerut recorectarea lucrarilor pot afla nota finala la centrele unde au sustinut examenul national. Mediile finale au fost afisate, ne spun reprezentantii Inspectoratului Scolar Timis. Ele urmeaza sa fie afisate la fiecare unitate de invatamant in parte. Notele nu au fost puse inca online.

____________________________________________________________________________________

UPDATE: Peste 1300 de note contestate au ramas neschimbate in Timis la bacalaureat, in urma recorectarii lucrarilor

Rezultatele partiale ale corectarii contestatiilor de la Bacalaureat au sosit in Timis! Din peste 2.100 de liceeni care au cerut recorectarea lucrarilor, 1.334 de note au ramas neschimbate si 768 au fost modificate.

Suntem in plin proces de centralizare a rezultatelor. Inca nu stim cati candidati au promovat sau nu examenul national. In jurul orei 18 vom avea toate datele”, ne-a spus Marin Popescu, inspectorul scolar general din Timis.

Din cele 768 de lucrari modificate, 286 de lucrari au fost recorectate in minus, iar 482 in plus. Diferenta de peste 1,5 puncte a fost inregistrata in 24 de cazuri (doua la cele cu media scazuta dupa recorectare si 22 la cele cu nota marita).

In cazul notelor modificate cu peste 1,5 puncte, Inspectoratul Scolar Timis va demara o cercetare pentru a stabili exact motivele pentru care lucrarile au fost evaluate gresit prima data. Profesorii evaluatori pot fi sanctionati daca se dovedeste ca au gresit intentionat.

Ramaneti pe www.opiniatimisoarei.ro ca sa aflati primii toate informatiile legate de rezultatele finale de la Bacalaureatul 2011 in Timis!

_____________________________________________________________________________________

TIMISOARA. Gata cu asteptarea! Peste 2.100 de elevi timisoreni au stat cu sufletul la gura sa afle daca au promovat sau nu examenul de Bacalaureat. Rezultatele sunt afisate in centrele de examinare.

In judetul Timis, 39% dintre liceenii respinsi inaintea depunerii contestatiilor au obtinut medii intre 5 si 6.

Emotii peste emotii. Mii de absolventi de liceu au aflat astazi daca se inscriu sau nu la facultate in aceasta vara si daca vor petrece o vacanta linistita sau daca trebuie sa se puna cu burta pe carte si sa inceapa sa sune profesorii sa ia meditatii.

Rezultatele sunt afisate in centrele de examinare la ora 15.

In judetul Timis, din cei aproape 7.000 de candidati la examenul national, peste 4.400 au fost respinsi. Dintre acestia, 2.144 au depus contestatie. Lucrarile au fost recorectate la Arad, iar rezultatele afisate la fiecare centru de examinare in parte.

Online, notele vor fi afisate doar pe site-ul Ministerului Educatiei:  www.edu.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...