Noutati :

Rezultate la concursul pentru directori la scolile din Timisoara si din judet! Cati au fost respinsi?

13 octombrie, 2016 - 09:59 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. S-a incheiat examenul scris pentru directori de scoli in Timis si s-a tras linie. Din cei 220 de candidati, 23 au fost declarati respinsi in urma probei.
Alti 3 nu s-au prezentat, desi se inscrisesera la examen, iar alti 2 sunt in curs de evaluare.

Dascalii care au participat la concursul pentru posturile de director de unitati de invatamant au fost testati in aceleasi conditii ca si elevii. Mai exact, concursurile au fost monitorizate audio-video.

CITESTE SI: I-au spart geamurile la casa si i-au furat masina unui banatean! Ce au mai facut dupa toate acestea doi tineri rebeli din Timis?

Cei care au reusit sa adune punctajul necesar pentru a promova proba scrisa vor avea acum de sustinut alte doua probe: analiza CV-ului si un interviu in fata comisiei de concurs. Aceste doua probe se vor desfasura timp de o luna, intre 17 octombrie si 17 noiembrie. In 18 noiembrie vor fi afisate rezultatele, apoi intre 21 si 23 noiembrie, cei nemultumiti vor putea depune contestatii. Dupa recorectarea lucrarilor si afisarea rezultatelor, ultima etapa a concursului, validarea in consiliul de administratie al Inspectoratului Scolar a rezultatelor si transmiterea acestora catre minister, va avea loc in 16 decembrie.

Acesta a fost primul concurs pentru ocuparea functiilor de directori de unitati de invatamant, organizat dupa aproape 10 ani in Timis.

Vezi AICI lista completa cu rezultatele tuturor candidatilor pentru un post de director in scolile din Timis!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Întrebarea e dacă scopul deranjului a fost atins! Docimologia sa stii ce testezi e cea mai fascinanta în ficţiunea postmodernă, inclusiv în oligopedagogie. Curios că nu cunostinţele de management occidental au fost decisive eliminatoriu, ci testul de aptitudini cognitive, validându-se în post marea majoritate a liderilor acuzati initial ca fuseră instalaţi politic!