Noutati :

Rezultate examen rezidentiat 2011: S-au afisat punctajele! Vezi aici cat ai obtinut!

25 noiembrie, 2011 - 02:15 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Rezultatele concursului de rezidentiat au fost publicate! Absolventii care au sustinut examenul in centrul din Timisoara afla ce punctaj au obtinut si ce posturi sunt disponibile in tara!

In urma desfasurarii concursului de intrare in rezidentiatul pe loc si pe post din sesiunea 20 noiembrie 2011, alegerea locurilor si a centrelor de pregatire pentru rezidentii care au obtinut punctaj de promovare la concursul pe loc, se va desfasura, potrivit metodologiei aprobate pentru aceasta sesiune, simultan, in toate centrele universitare organizatoare.

Alegerea locurilor si a centrelor de pregatire pentru rezidentii care au obtinut punctaj de promovare la concursul pe loc in centrele universitare Timisoara si Arad – va avea loc duminica, 27.11.2011, in intervalul orar 9-21, la Sediul Facultatii de Medicina II, Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 14A, Amfiteatrul 1.

Alegerea locurilor se va face pentru fiecare specialitate in parte, in ordinea: Farmacie (orele 9-9.30), Medicina Dentara (intervalul orar 9.30 – pana la finalizare), Medicina (in intervalul de timp ramas pana la ora 21). Locurile ramase disponibile la finalul zilei vor fi distribuite a doua zi, luni 28.11.2011.

Repartizarea candidatilor care au obtinut punctaj de promovare si au concurat pe post va avea loc marti 29.11.2011 la sediile Directiilor de Sanatate Publica, incepand cu ora 9.

Candidatii se vor legitima cu un act de identitate in termen de valabilitate (C.I./B.I./pasaport). Cei care nu pot fi prezenti pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie. Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti in data, ora si locul fixate pentru alegerea locului in specialitate si a centrului de pregatire, pierd drepturile conferite de concurs.

Vezi ce nota ai obtinut si ce posturi sunt disponibile!

Posturi!

Locuri Medicina!

Locuri Medicina Dentara!

Locuri Farmacie!

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...