Noutati :

REZULTATE BAC 2013 sesiunea de toamna, TIMIS: Avem o promovabilitate de 26,87%

2 septembrie, 2013 - 10:07 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

 

UPDATE: 4 licee cu promovabilitate zero in Timis, la a doua sesiune de Bacalaureat 2013. Noua candidati eliminati pentru frauda

Dezastru la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat 2013 in Timis! Promovabilitatea a fost  de 26,87%, adica la jumatate fata de sesiunea din vara.

Astfel, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Scolar al Judetului Timis, s-au inscris la examen 2345 de elevi, din care 1831 s-au prezentat pentru sustinerea probelor. 514 dintre ei au renuntat si au fost declarati absenti, iar 9 au fost eliminati pentru ca au incercat sa copieze.

1330 au fost respinsi si doar 492 au reusit sa promoveze. Aceasta inseamna ca doar 26,87 la suta dintre cei care au dat BAC-ul au reusit sa obtina medie de trecere.

Listele cu notele elevilor au fost deja afisate la centrele de examinare, iar pana la orele 16.00, cei nemultumiti de rezultate pot depune contestatii.

CITESTE SI:  4 licee cu promovabilitate zero in Timis, la a doua sesiune de Bacalaureat 2013. Noua candidati eliminati pentru frauda

E firesc ca rezultatele sa fie mai slabe decat in vara. La aceasta sesiune au participat doar cei care au cazut in vara. Deci, evident, nu sunt printre cei mai buni„, a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Cornel Petroman.

In 4 licee din Timis, niciun candidat nu a promovat Bacalaureatul in sesiunea de toamna

Se inregistreaza promovabilitate zero la patru licee din judetul Timis.
La liceul din comuna Dudestii Vechi, din 10 elevi care au sustinut examenul de Bac nu a promovat niciunul.
La liceul Socrates din Timisoara, din 8 candidati niciunul nu a reusit sa obtina medie de trecere.
La liceul din Gataia, toti cei 5 elevi care au sustinut Bacalaureatul in a doua sesiune au fost declarati respinsi.
Iar la Grupul Scolar Agricol Ortisoara, singurul candidat care a dat Bac-ul a picat examenul.

_________

UPDATE: Listele cu mediile obtinute de absolventi la sesiunea de toamna a Bacalaureatului in Timis au fost afisate la centrele de examinare.

TIMISOARA. Promovabilitate la jumatate fata de sesiunea din vara! In Timis,  26,87% dintre absolventii care au sustinut examenul de BAC in august – septembrie au reusit sa promoveze, sustin surse din randul ISJ.

Listele cu notele elevilor au luat deja drumul centrelor de examinare si vor fi afisate inainte de pranz, sustin aceleasi surse. Pana atunci, vezi notele online aici: EDU.RO: REZULTATE BACALAUREAT 2013 sesiunea de toamna Timis

In judetul Timis   2365  de absolventi s-au inscris in cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Acestia sunt atat absolventi ai promotiei 2013 care nu au dat sau nu au luat Bacalaureatul in vara, cat si elevi din promotiile anilor anteriori care nu au reusit sa treaca de acest examen pana acum.

La sesiune din vara a examenului de Bacalaureat, in judetul Timis, promovabilitatea a fost de 54,41% inainte de depunerea contestatiilor. Dupa recorectari, procentrul a crescut la 55,56%, cu peste 10% mai bun decat in 2012.

CITESTE SI: Rezultate Bacalaureat 2013: se afiseaza notele de la a doua sesiune. Vezi AICI cat ai luat la Bac!

Vom reveni cu amanunte!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...