Noutati :

Revolutionarii au uitat sa comemoreze… Revolutia din 1989

22 decembrie, 2010 - 04:54 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SOCIAL
4

Daca in 1989 in Piata Operei din Timisoara se strangeau in jur de 100.000 de oameni, astazi, la 21 de ani de la sangeroasele evenimente din decembrie, in Piata Unirii nu s-au strans nici macar 10 care sa comemoreze Revolutia. Asociatia de revolutionari Victoria a organizat pentru dupa amiaza zilei de miercuri un miting al Demnitatii.

Din pacate doar liderul Asociatiei, Lorin Fortuna,  si cativa membri s-au incumetat sa iasa din nou in strada. Asta desi, in urma cu doua zile, la Primaria Timisoara sute de revolutionari s-au inghesuit la sedinta festiva a CLT si s-au imbulzit sa vorbeasca la microfon in fata salii pline.

„Este o mare diferenta intre Timisoara lui 1989 si cea din 2010. Diferenta nu e cantitativa, cum ati crede, ci e una calitativa. Lumea este nepasatoare si asta este mai rea decat prostia. Prostii se mai pot destepta, dar tampitii niciodata”, a transmis Lorin Fortuna.

Desi Piata Unirii era goala, liderul Asociatiei Victoria a continuat sa vorbeasca la microfon si le-a explicat timisorenilor cum revolutia n-a fost decat o simpla rascoala. Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. RUŞINE PENTRU TIMIŞORENII care nu au fost în măsură să-i comemoreze pe cei de pe urma cărora astăzi sunt liberi! NO COMMENT!

  2. pentru presedintele asociatiei de revolutionarii domnului LORIN FRTUNA,FRONTUL DEMOCRAT ROMIN

  3. Mă adresez, în această seară, întregului popor al patriei noastre socialiste, în legătură cu evenimentele grave care au avut loc, în ultimele zile, la Timişoara. Mă adresez cetăţenilor din Timişoara cu chemarea de a da dovadă de înaltă răspundere şi de a face totul pentru liniştea şi ordinea oraşului lor, de a contribui la liniştea şi ordinea în întreaga ţară. Să acţionăm cu toată răspunderea în aşa fel ca nicăieri în ţara noastră să nu se mal poată organiza şi să nu se mai producă asemenea situaţii.

  4. Trist, foarte trist riscam sa nu mai avem un viitor sigur daca-i vom uita pe cei care au murit acum 21 de ani in Timisoara si in alte orase.Eu as generaliza putin cuvintele Domnului Fortuna …la nivelul intregii tarii .Pacat ar fi trebuit in fiecare oras sa iasa lumea macar o ora …..sa ne aducem aminte de cei ce nu mai is pe linga noi…