Noutati :

Revista studenteasca Mastercom a Facultatii de Stiinte ale Comunicarii din UPT, a fost lansata

14 noiembrie, 2017 - 02:24 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In cadrul manifestarilor prilejuite de aniversarea a 97 de ani de existenta a Universitatii Politehnica Timisoara, marti, in Sala Polivalenta a Bibliotecii UPT, a avut loc lansarea revistei studentesti MASTERCOM, realizata de Facultatea de Stiinte ale Comunicarii.

Evenimentul a fost structurat in trei componente. Astfel, a avut loc lansarea revistei MASTERCOM, prezentarea a doua volume tematice: „Arealul criticismului retoric” – lector universitar doctor Cosmin Baias, dar si prezentarea unui proiect editorial care va fi lansat cu ocazia a 25 de ani de comunicare in UPT – lector universitar doctor Simona Simon, prodecan, si conferentiar universitar doctor Vasile Gherhes.

Absolventi, profesionisti, specialisti. Slalom printre experiente

Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea primei specializari cu profil umanist din UPT, Comunicare profesionala, in anul 1993, reprezentantii facultatii propun un proiect editorial prin care sa evidentieze traseul profesional al absolventilor. De-a lungul timpului, peste o mie cinci sute de studenti au absolvit cursurile programelor de studii Comunicare profesionala (336 absolventi in perioada 1997-2004), Administratie publica (163 absolventi in perioada 2005-2010), Comunicare si relatii publice (730 absolventi in perioada 2007-2017), Traducere si interpretare (179 absolventi in perioada 2011-2017), Comunicare, relatii publice si media digitala (117 absolventi in perioada 2013-2017), activand in domeniile de specializare in companii sau institutii unde isi pun in valoare abilitatile specifice profesiei.

Proiectul este gandit sub forma unei colectii de interviuri care sa releve dezvoltarea carierei din punct de vedere al realizarilor si provocarilor profesionale.

In plus, vor fi surprinse si alte aspecte, precum abilitatile care au condus la buna lor dezvoltare profesionala, calitatile necesare pentru practicarea profesiei, tendinte specifice domeniului de activitate etc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...