Revelion in Europa! Vezi lista celor mai avantajoase oferte!

Un sejur de patru zile, in medie, la hoteluri de trei sau patru stele din Europa te costa intre 185 de euro si 281 de euro. in pret intra cazarea cu demipensiune si transport. Iata o lista a celor mai accesibile pachete turistice de Revelion, folosind ca reper pretul final al calatoriei, cu toate cheltuielile incluse.

Printre cele mai avantajoase destinatii externe pentru Revelion sunt capitalele imperiale: Viena, Budapesta si Praga.  Napoli, Pisa si Milano sunt in topul celor mai accesibile destinatii din Italia pentru petrecerea Revelionului.

Un pachet accesibil pentru Revelion la Viena te costa 185 de euro. in pret intra trei nopti cazare la un hotel de trei stele din Viena, demipensiune si transport cu autocarul.

Daca vrei sa mergi de Revelion la Budapesta, o vacanta accesibila de cinci zile in capitala Ungariei te costa 199 de euro, cu toate taxele incluse. Astfel ca, in pret sunt incluse trei nopti cazare la un hotel de trei stele, demipensiune si transport cu autocarul.

Un sejur de sase zile la Praga ajunge la 260 de euro, in perioada Revelionului. in pret intra cazarea intr-un hotel de trei stele cu mic dejun si transportul cu autocarul.

Cu aceeasi bani petreci Revelionul la Napoli. Tariful acopera cinci zile intr-un hotel de trei stele cu demipensiune, precum si biletul de avion, inclusiv taxele de aeroport.

Daca vrei sa mergi de Revelion in Pisa, un sejur de cinci zile aici ajunge la 275 de euro, cu toate taxele incluse. Astfel ca, in pret intra patru nopti cazare la un hotel de patru stele din Pisa, demipensiune si biletul de avion si retur, cu taxele de aeroport incluse.

Cu 279 de euro mergi de Revelion la Milano. Tariful acopera trei nopti cazare la un hotel de trei stele din Milano, demipensiune si biletul de avion pe ruta Timisoara-Milano si retur, cu toate taxele incluse.

Revelionul la Venetia sau la Dortmund te costa 280 de euro, cu toate taxele incluse. Pachetul turistic pentru Venetia acopera cinci zile la un hotel de patru stele cu demipensiune si biletul de avion cu toate taxele incluse. Tot cu 280 de euro mergi de Revelion la Dortmund, intr-un sejur de patru zile la un hotel de patru stele. in tarif e inclus si biletul de avion, precum si taxele de aeroport.

Istanbul este o destinatie accesibila de Revelion pentru 281 de euro. in pret intra trei nopti cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele din Istanbul, masa festiva de Revelion si transportul cu autocarul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...