Noutati :

Retragere surpriza de pe lista de candidati PNL Timis pentru Parlament!

1 septembrie, 2016 - 08:20 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Fostul co-presedinte al PNL Timis, in prezent prim-vicepresedinte coordonator al liberalilor timiseni, Dan Popa, si-a anuntat colegii din Biroul Permanent Judetean ca a decis sa se retraga de pe lista de candidati pe care se inscrisese in urma cu mai putin de o luna.

dan popa pnl timis fost pdl 2

Am analizat, sunt colegi mult mai tineri care doresc sa faca o cariera. Nu e cea mai mare pasiune a mea sa merg sa fiu parlamentar. Am avut o vacanta lunga si am analizat problema. Eu am o firma si fac o munca politica la partid, sunt multumit cu ceea ce fac aici. M-am inscris pe acea lista entuziast si luat de val si pentru ca exista un termen limita, dar cum spuneam, am analizat daca imi doresc sa renunt la firma mea, daca vreau sa ma mut la Bucuresti sau nu, iar acum am luat decizia„, a declarat Dan Popa pentru opiniatimisoarei.ro.

In total, 27 de candidati s-au inscris ca doritori sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei, din partea PNL Timis. Acestora li se alatura Vasile Blaga, co-presedinte la nivel national al liberalilor.

Daca in privinta celui care va conduce lista pentru Senat lucrurile sunt clare, in sensul ca tocmai Vasile Blaga se va afla pe acea pozitie, a mai ramas de discutat cine va conduce lista candidatilor pentru Camera Deputatilor.

Pentru liderul acestei din urma liste liberalii aveau de ales, initial, intre Dan Popa si actualul rector al Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea.

Cum Popa s-a retras din competitie, e mai mult decat sigur ca Pirtea va deschide lista liberalilor pentru Camera Deputatilor avand astfel asigurat un fotoliu de parlamentar.

Oricum, din lista celor 27 care si-au anuntat intentia de a candida la Parlament, vor ramane doar 14 care chiar vor candida si asta numai cu acordul Biroului Permanent National al PNL.

Pe lista provizorie intocmita de PNL Timis pentru parlamentare se regasesc Sorin Ardelean, Ben-Oni Ardelean, Maria Barna, Iulia Caldararu, Claudiu Chira, Liviu Cocean, Adrian Colhon, Dumitru Dinulescu, Ovidiu Draganescu, Bogdan Ghelbere, Daniela Maris, Mariana Nagy, Ioan Nasleu, Liliana Onet, Cosmin Pavlovici, Balint Petrescu, Marilen Pirtea, Dan Popa, Carmen Popescu, Longin Popescu, Alin Popoviciu, Petru Roman, Gheorghe Sabou, Cornel Samartinan, Ioan Sas, Doina Schedan si Marian Constantin Vasile. Acestora li se adauga, din oficiu, Vasile Blaga.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cu Blaga formule este pierzatoare, mai ales dupa ultimele declaratii anti Timisoara si pro Clu.