RETIM si ADID extind verificarile. Va fi controlat continutul pubelelor intr-un oras din Timis. Se vor aplica etichetele rosii acolo unde gunoiul este amestecat, iar tomberoanele nu vor mai fi ridicate

TIMIS. La aproape o saptamana dupa ce au anuntat controale la Timisoara, echipele RETIM si ADID Timis, alaturi de reprezentanti ai Primariei si Politiei Locale vor verifica si daca gunoiul este depozitat corect la Lugoj.

Astfel, incepand de marti echipele de control vor inspecta pubela neagra si in cea galbena pentru a vedea daca in interior sunt depuse deseurile corespunzatoare. In cazul in care acest lucru nu se intampla, pe recipient se va lipi o eticheta rosie, iar deseurile nu vor mai fi ridicate de masinile de colectare pana cand continutul fiecareia dintre ele va fi cel potrivit.

Politistii locali vor aplica avertismente, dar si amenzi asociatiilor de proprietari, dar lugojenilor care locuiesc la case si nu sorteaza gunoiul.

Va reamintim, in pubela neagra trebuie depuse deseurile reziduale. In cea galbena cartonul, plasticul, doze de metal sau conserve, acestea trebuind sa fie si curatate cu apa inainte de a fi aruncate.

Sticlele se arunca in clopotele verzi amplasate in toate colturile orasului. Si acestea trebuie spalate inainte de a fi puse in recipientul verde.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...