RETIM nu ridica brazii, timisorenii continua sa ii lase langa pubele. Foto

TIMISOARA. RETIM a anuntat inca din luna decembrie a anului trecut ca nu va prelua brazii de Craciun dupa sarbatori, dar unii dintre timisoreni nu au tinut cont de cele transmise de compania de salubritate.

Cu toate ca sarbatorile de iarna au trecut, in ultimele zile, in diferite zone din oras, mai multi brazi au fost lasati langa pubelele negre sau langa clopotele pentru colectarea sticlei. Unii dintre cei care au abandonat pomii i-au si impachetat.

Un alt timisorean a lasat bradul de Craciun la colt de strada, langa un recipient de colectare a sticlei, pe Aleea Ripensia.

RETIM le reaminteste timisorenilor ca pomii naturali de Craciun nu vor fi ridicati de echipele companiei de la fata locului, iar cei care i-ai abandonat risca amenzi din partea primariei.

„Compania RETIM informeaza locuitorii din Timisoara despre posibilitatea transportarii brazilor si coronitelor naturale, prin aport voluntar, la unul dintre cele patru puncte de colectare gratuita a deseurilor vegetale, voluminoase si deseuri din constructii sau amenajari. Pomii naturali de Craciun nu vor fi ridicati. Se interzice depozitarea brazilor in recipientele pentru deseuri menajere!”, transmit reprezentantii RETIM.

Iata adresele si programul celor patru centre de colectare din Timisoara:

Calea Torontalului, nr. 94 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Calea Mosnitei, nr. 2-4 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Str. A Imbroane, nr. 70 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Str. Ovidiu Cotrus, nr. 201 (fosta adresa: Calea Chisodei, Str. Mile Carpenisan, nr 3) (L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...