Noutati :

RETIM lucreaza de sarbatori la Timisoara. De ce n-au putut fi golite toate pubelele

25 decembrie, 2018 - 09:42 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. În ultima săptămână RETIM a întâmpinat dificultăți în colectarea deșeurilor din orașul Timișoara și din restul zonelor periurbane municipiului în care societatea operează. Accesul mașinilor de colectare nu a fost posibil pe un număr însemnat de străzi nedeszăpezite, fiind practic imposibilă colectarea pubelelor din zonele afectate.

Lista acestor zone include, dar nu se limitează la, cartierul Plăvaț 2, zona Blașcovici, Ronaț, Crișan, Zlatna, Abrud și Șagului.

Stratul mare de zăpadă așternut în zilele de 15 și 16 decembrie a împiedicat și colectarea unor rampe clandestine de deșeuri – mașinile de colectare nu au avut access la locația rampei sau chiar colectarea deșeurilor nu a fost posibilă din cauza acoperirii lor cu zăpadă.

Pentru a colecta surplusul de deșeuri acumulat, RETIM va lucra în toate zilele libere de Sărbători, făcând eforturi suplimentare pentru colectarea acestora.

RETIM Ecologic Service SA mulțumește tuturor cetățenilor pentru ințelegere și le dorește Sărbători Fericite!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si uite asa tovarsii politisti , da aceia care tocmai s-au premiat intre ei pentru „rezultate deosebite” , au de unde sa-si ia informatiile referitoare la „calitatea” dezapezirii din oras… RETIM le poate transmite care sunt zonele ce au fost blocate datorita incompetentei acestui primar si a administratiei pe care o conduce.

  2. Minciuni! Masina pentru reciclabile nu a venit, in schimb gunoiul menajer a fost ridicat. Si uite asa se face management.

  3. …dar pe Circumvalatiunii de la Mall si pana la intersectia cu Gh.Lazar?….dar pe T.Ionescu parte dinspre P’ta Traian pana la Maxilo ?