Noutati :

RETIM incepe colectarea deseurilor voluminoase in zona 1 Timis

18 iunie, 2019 - 12:39 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service SA si ADID Timis deruleaza pana pe 29 iunie 2019 campania de colectare a deseurilor voluminoase in localitatile: sandra, Iecea Mare, Parta, Pischia, Fibis, Carpinis, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudestii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvaz, Peciu Nou, Sacalaz.

Cetatenii din aceste localitati vor putea depune prin aport voluntar in containerele special puse la dispozitie in punctele de colectare mentionate in tabelele atasate deseurile voluminoase.

Deseurile voluminoase sunt: mobilier, covoare, obiecte mari de folosinta indelungata altele decat deseurile din echipamente electrice si electronice precum: calorifere fonta, calorifere aluminiu, usi, tocuri de usi, geamuri, tocuri de geamuri si sticla de geam, comode, mese de cafea, de toaleta, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, cazi, vase de toaleta, robineti, cabine de dus, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaleta, lavoare, rezervoare de apa pentru vase de toaleta, carpete, presuri, etc.

AICI puteti vedea programul de colectare al deseurilor voluminoase.

Nu se colecteaza in cadrul acestei campanii: deseuri periculoase; deseuri industriale (inclusiv cele rezultate din productie), deseuri din constructii si demolari; deseuri de echipamente electrice si electronice ( televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.).

ATENTIE! Deseurile voluminoase se pastreaza in gospodarie pana in momentul depunerii voluntare la punctul de colectare si nu se depun pe domeniul public in afara programului de colectare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...