Noutati :

RETIM incepe colectarea deseurilor voluminoase in zona 1 Timis rural

7 octombrie, 2019 - 11:25 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
1

TIMIS. RETIM Ecologic Service SA si ADID Timis deruleaza in perioada 07 octombrie – 22 octombrie 2019 campania de colectare a deseurilor voluminoase in localitatile: Bucovat, Varias, Sanandrei, Sandra, Iecea Mare, Parta, Pischia, Fibis, Masloc, Carpinis, Cenei, Checea, Carpinis, Foeni, Otelec, Uivar, Dudestii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvaz, Peciu Nou, Sacalaz.

Cetatenii din aceste localitati vor putea depune prin aport voluntar in containerele special puse la dispozitie in punctele de colectare mentionate in tabelele atasate deseurile voluminoase.

Deseurile voluminoase sunt: mobilier, covoare, obiecte mari de folosinta indelungata altele decat deseurile din echipamente electrice si electronice precum: calorifere fonta, calorifere aluminiu, usi, tocuri de usi, geamuri, tocuri de geamuri si sticla de geam, comode, mese de cafea, de toaleta, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, cazi, vase de toaleta, robineti, cabine de dus, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaleta, lavoare, rezervoare de apa pentru vase de toaleta, carpete, presuri, etc.

Nu se colecteaza in cadrul acestei campanii: deseuri periculoase; deseuri industriale (inclusiv cele rezultate din productie), deseuri din constructii si demolari; deseuri de echipamente electrice si electronice ( televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.).

ATENTIE! Deseurile voluminoase se pastreaza in gospodarie pana in momentul depunerii voluntare la punctul de colectare si nu se depun pe domeniul public in afara programului de colectare.

Programul cu zilele in care sunt ridicate deseurile si locurile in care acestea trebuie lasate se poate gasi AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. RETIM, nu uitati de „copacul” de la intersectia MV cu Vg Madgearu, loc etern de depozitare a „gunoaielor”. Tot aici:
    – SocDrumMun: trimiteti 6 galeti de asfalt ca sa astupati „craterele din Timisoara -Centru” (zilele trecute „un idiot” si-a distrus ceva la axa din fata a masinii, intrand in acel crater”! poate va va cauta)
    – marcatorii trotuarelor: la traversarea carosabilului, reintroduceti inscriptionarea STOP pentru maniacii de >30 km/h pe trotuar (trotinetisti, biciclisti telefonisti, …), chiar si celor care vin din sens opus (dupa afirmatia unui trotinetist, sageata este doar cu caracter informativ)!,