Noutati :

RETIM da startul campaniei de toamna pentru colectarea deseurilor voluminoase in Timis

30 septembrie, 2019 - 09:40 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Inceputul lunii octombrie aduce startul unei noi campanii de colectare a deseurilor voluminoase in mai multe localitati din judetul Timis.

RETIM Ecologic Service SA si ADID Timis deruleaza in perioada 03 octombrie – 29 noiembrie 2019 campania de colectare a deseurilor voluminoase in Zona 0 – Timis – zona care include localitatile: Lugoj, Buzias, Recas, Balint, Bara, Bogda, Boldur, Brestovat, Cheveresu Mare, Costeiu, Criciova, Darova, Gavojdia, Ghizela, Nadrag, Nitchidorf, Racovita, Sacosu Turcesc, Secas, stiuca, Topolovatu Mare, Victor Vlad Delamarina, Belint.

Deseurile voluminoase sunt: mobilier, covoare, obiecte mari de folosinta indelungata altele decat deseurile din echipamente electrice si electronice precum: calorifere fonta, calorifere aluminiu, usi, tocuri de usi, geamuri, tocuri de geamuri si sticla de geam, comode, mese de cafea, de toaleta, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, cazi, vase de toaleta, robineti, cabine de dus, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaleta, lavoare, rezervoare de apa pentru vase de toaleta, carpete, presuri, etc.

Nu se colecteaza in cadrul acestei campanii: deseuri periculoase; deseuri industriale (inclusiv cele rezultate din productie), deseuri din constructii si demolari; deseuri de echipamente electrice si electronice ( televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.).

Lista completa a locatiilor in care se depoziteaza deseurile periculoase si cu datele de colectare a acestora o puteti vedea AICI.

ATENTIE! Deseurile voluminoase se pastreaza in gospodarie pana in momentul depunerii voluntare la punctul de colectare si nu se depun pe domeniul public in afara programului de colectare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...