RETIM anunta modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport si tratare) a deseurilor municipale in Zona 1 a judetului Timis

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

Tarifele de facturare aplicabile pentru întreaga Zonă 1 Timiș, începând cu 1 ianuarie 2024, vor fi cele prezentate mai jos. Diferențele de tarif pentru perioadele deja facturate vor fi cuprinse în următoarea factură.

 • Pentru populație – tarife exprimate în lei cu TVA

 • Pentru persoane juridice – tarife exprimate în lei fără TVA

Localitățile care aparțin Zonei 1 a județului Timiș sunt următoarele: Becicherecu Mic, Biled, Bucovăț, Cărpiniș, Cenei, Checea, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Fibiș, Foeni, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Giulvăz, Iecea Mare, Mașloc, Moșnița Nouă, Orțișoara, Otelec, Parța, Peciu Nou, Pișchia, Remetea Mare, Satchinez, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Șag, Șandra, Timișoara, Uivar și Variaș.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Nu aplica si ceva dobanda ca asa ar fi normal pentru tovarasii de la RETIM. Bine ca s-a mai inventat si asta cu tarifarea de la inceputul anului. Poate asa ne trezim ca avem de platit retroactiv si la alte abonamente. Lucrurile au luat-o razna rau de tot iar primaria nu pare sa tina partea cetatenilor.

  • …”colectare-transport si TRATARE a deseurilor”… ?!? 🤔 Se poate aduce la cunoștința plătitorilor de facturi prin niște video-uri cum anume se „TRATEAZĂ” deșeurile ?!? Poate ne mai pot spune purtătorii de cuvânt la ce interval de timp se igienizează acele mașini sau de ce după mașinile de colectare duhnește… După sacii galbeni pentru reciclare ajung după amiaza târziu… Totul merge „strună” 😅 S-au lăudat că vor igieniza pubelele… Ioc – canci… Dacă e vorba de raport preț -calitate a „serviciilor” prețurile sunt cu mult peste…

 2. În 2 ani tariful sa dublat ( diverse motive ,texte), nu inteleg de ce tariful urban este de aproape 3 ori mai mare ca cel rural?.

  Pe viitor acest sistem trebuie sancționat!!!

  • Pt. ca primaria nu face nimic sa ne protejeze. Retim creste tarifele non stop si noi platim ca fraierii ca nu avem alternativa.

 3. …banul iese dar locul unde depoziteaza gunoiul nu are autorizatii. Asta se intampla peste tot in Romania

 4. Ah, da, ca nu se scumpise deja de ceva timp…