RETIM a reluat operatiunea de curatare a pubelelor negre la Timisoara si in judet. Programul de spalare. Video

TIMISOARA. Odata cu incalzirea vremii RETIM pune din nou la dispozitia clientilor serviciul de curatare a pubelelor negre in care se afla deseurile reziduale.

Compania de salubritate a scos in teren si autospecialele dotate cu pompe de apa, iar pentru inceput acestea vor actiona in Timisoara.

Dupa ce recipientul este golit acesta este mentinut de bratul de ridicare. In interiorul pubelei este introdusa o pompa care da drumul la apa cu presiune, iar depunerile sunt eliminate.

Apa rezultata din curatarea recipientului negru nu ajunge pe strada, ci este stransa intr-un rezervor special al autospecialei.

Programul de spalare este afisat de compania RETIM pe site-ul oficial si postat si pe pagina de Facebook, cu ziua si strazile pe care ajung masinile.
Timisenii care locuiesc la casa trebuie sa scoata pubelele in fata locuintei cu o seara inainte de trecerea masinii care va ridica deseurile, pentru a se asigura ca acestea vor fi curatate.

Deseurile reziduale se depun in saci menajeri bine legati INAINTE de a fi depozitati in recipientele de colectare negre. Astfel se evita scurgerea continutului, dar si raspandirea mirosului neplacut. NU depozitati deseuri in amestec, deseuri reciclabile cu deseuri reziduale, sticla sau alte deseuri decat cele destinate colectarii in pubela neagra!„, transmit reprezentantii RETIM.

Programul de spalare din acest an a inceput in 20 martie si va dura pana la sfarsitul lunii octombrie sau inceputul lui noiembrie. Aceasta operatiune nu este facuta de RETIM si pe perioada iernii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...