Noutati :

RETIM a definitivat programul de colectare al deseurilor reciclabile, in 2021, in mediul rural Zona 1 Timisoara

16 decembrie, 2020 - 08:44 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. RETIM a stabilit programul pe zile pentru colectarea deseurilor reciclabile in localitatile din mediul rural din zona 1 Timisoara.

Masinile companiei de salubritate vor ridica deseurile reciclabile vor trece prin aceste localitati o data la doua saptamani.

Mai jos puteti consulta graficele de colectare ale RETIM pe aul viitor.

Cei care locuiesc in satele si comunele din jurul Timisoarei vor pune deseurile reciclabile in sacul galben. In aceasta categorie intra ambalajele de carton, maculatura, dozele de metal, conserve, tuburi de alimente, folia de metal, cutiile de lapte, tomate sau suc, peturile, folia de plastic si ambalajele din plastic sau flacoanele de sampon si detergent.

Ambalajele reciclabile trebuie golite, curatate, pliate sau strivite inainte de a fi depuse la sacul galben.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...