Noutati :

RETIM a adunat gunoiul din mai multe rampe clandestine aflate in Timisoara

2 mai, 2017 - 01:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service SA a colectat si eliminat la sfarsitul saptamanii trecute o serie de depozite ilegale de deseuri situate pe domeniul public din municipiul Timisoara. Astfel, angajatii societatii au colectat si eliminat o cantitate de 30,56 tone de deseuri.

Echipajele societatii au parcurs zonele Chiriac, Steaua, Dorobantilor, strazile Telegrafului, Lorena, Renasterii, Baritiu, Gelu, Titulescu, intrarea Lunga, Platanilor, Carol Davila, Linistei, Campina, Munteniei, Aleea Viilor, Blascovici, Ardealul, Andreescu, cartier Plopi.

RETIM reaminteste cetatenilor ca depozitarea oricaror tipuri de deseuri pe domeniul public dupa incheierea actiunii de curatenie de primavara este sanctionata de catre organele abilitate, in conformitate cu prevederile HCL nr. 371/2007 privind constatarea si sanctionarea contraventiilor pe raza municipiului Timisoara, modificata si completata, art. 3, alin. 1, litera a), cu amenda cuprinsa intre 500 – 1.000 lei, pentru persoane fizice, si respectiv 1.000 – 2.500 lei, pentru persoane juridice.

De asemenea, de trei saptamani actiunea prin care se inlocuiesc pubelele negre destinate colectarii selective cu pubele galbene a parcurs zonele Circumvalatiunii, Cetatii, Bucovina, I.I. de la Brad, Take Ionescu, unde s-au inlocuit pana azi un numar de 1.325 de pubele.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Azi, 11.09.2017, la ora 21:55, conducatorul autoturismului cu nr. TM 15 HJK a descarcat cativa saci de gunoi pe spatiul verde de la intresectia strazilor Bucovina si Cernauti din Timisoara. Rusine sa va fie, domnule!