Noutati :

Reteaua Aquatim, extinsa cu 10 noi localitati in Timis

20 februarie, 2017 - 11:37 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
5

TIMIS. Recent, aria de operare a societatii Aquatim s-a extins prin includerea mai multor localitati noi. Este vorba despre Carpinis, Iecea Mica, Balint, Bodo, Fadimac si Targoviste, precum si de localitatile din apropierea Timisoarei – Giarmata, Cerneteaz, Bazos (Bazosu Vechi) si Petrovaselo.

Localitatile mentionate au delegat gestiunea serviciilor de apa si canalizare societatii Aquatim, care este operator regional pe raza judetului Timis din anul 2007. Activitatea societatii in judet este, in continuare, coordonata de cinci sucursale: Buzias, Deta, Faget, Jimbolia si Sannicolau Mare. Pentru localitatile invecinate Timisoarei, activitatea este coordonata de catre departamentele centrale ale Aquatim. Aria de operare a societatii timisene de apa si canalizare cuprinde acum 119 localitati.

In perioada urmatoare, reprezentantii Aquatim vor lua legatura cu consumatorii din comunele si satele recent preluate in aria de operare, in vederea stabilirii unei relatii contractuale si pentru verificarea situatiei tehnice de pe teren.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce bucurie mare pentru cetatenii comiunelor respective a dat un noroc cat sula calului de mare peste ei de acum oameni buni preturi ca si la oras si numai apa cu clor ce mai e ca si apa de la PISCHIA o sa cumparati de la magazin daca vreti sa beti apa AQUATIM l-ea trebuit primarilor gat a-si iau o problema de pe cap

    • Sa vedeti ce firme o sa faca lucrarile

  2. ACUM 4-5 ANI CU MARE TAM-TAM se anunță introducerea canalizării în Sanmihaiu Roman !Așa Cum este canalizare pe…Luna și pe Marte așa exista și în Sanmihaiu Roman! !!Întrebarea fireasca este:cine a fost hot mai MARE?Primarul Bara ,dispărut ,din fericire,din peisaj sauAquatim???

  3. Doresc sa aflu cand primeste satul Ghizela canalizare. La noi in sat este trasa conducta principala dar fara racordari la case. Parca suntem in evul mediu.

  4. si eu doresc sa aflu : in com . Cenei exista posibilitatea de racordare la canalizare? si cind ?…………multumesc!!!!!!