Noutati :

Restructurarea Guvernului si desfiintarea USD, principalele cereri ale liberalilor pentru rezolvarea crizei din USL

18 februarie, 2014 - 09:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
0

Dupa o sedinta speciala la care au fost chemati membrii Biroului Politic al PNL au fost formulate principalele cereri si propuneri considerate necesare de liberali pentru rezolvarea crizei care a zguduit coalitia de guvernamant.

PNL isi mentine propunerile pentru posturile de ministri: Iohannis la Interne si vicepremier, Nicolaescu la Finante, Atanasiu la Economie si Busoi la Sanatate.

PNL solicita PSD, in paralel, inceperea unor discutii pentru reorganizarea guvernului, in sensul reducerii numarului de ministere, respingerea proiectului de lege privind gratierea si amnisiterea, adoptarea urgenta a masurilor referitoare la neimpozitarea profitului reinvestit si reducerea CAS la angajatori.

PNL cere tuturor celoralti 3 membrii ai USL anularea imediata a documentelor referitoare la infiintarea USD, pentru ca acestea contravin protocolului USL.

“Am intrebat deschis daca cineva pune in discutie o eventuala demisie sau retragere, a mea din fruntea partidului. Eu am fost gata sa dau curs unui congres extraordinar. Nu s-a solicitat asa ceva, atunci, in consecinta am solicitat propunerea pentru excluderea domnului Iliesiu, pentrua da un semnal ca PNL e un partid liber, dar organizat, in care nu orice natarau poate vorbi orice. PNL are o viziune, o pozitie, o unitate care nu poate fi pusa in discutie, oricine vrea relatii politice cu PNL trebuie sa renunte la iluzia ca diferentele de opinie pot sa insemne si posibilitatea de a organiza tot felul de puciuri si miscari interne. Asadar, acesta este mesajul, foarte clar.” a declarat Crin Antonescu.

Citeste mai mult AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...