Restrictii de trafic in continuare pe cea mai tranzitata sosea din vestul tarii. Se fac reparatii si in weekend. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. Soferii trebuie sa stranga din dinti in continuare pe DN68A, in lipsa autostrazii complete care sa lege Lugojul de Deva.

CITESTE SI: A fost reluata licitatia pentru cea mai scumpa bucata de autostrada din Romania, ce trebuie facuta in Timis. Costa peste 300 de milioane de euro pentru 9 kilometri

Pe cea mai aglomerata sosea din vestul tarii, pe sectorul de drum Margina – Cosevita, se fac reparatii si, in consecinta, se circula cu restrictii.

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara atrag atentia ca se va munci si in weekend, astfel ca soferii sunt indemnati sa foloseasca rute ocolitoare, daca nu vor sa stea in coloana.

Antreprenorul Axela Constructii lucreaza si sambata pe sectorul de drum DN 68A Margina – Cosevita.

Au continuat si saptamâna aceasta lucrarile pentru inlaturarea dalelor de beton degradate, tratarea tasarilor locale si reparatii cu mixtura asfaltica. Alaturi de Axela, pe sectorul de drum lucreaza si echipele Sectiei de Productie Lucrari Drumuri DRDP Timisoara si SDN Timisoara.
Reamintim ca pe sectoarele aflate in santier sunt instituite restrictii de viteza de 30 km/h.
Respectati semnificatia indicatoarelor in zonele cu lucrari!
Pentru a evita ambuteiajele de pe sectoarele in lucru, indemnam soferii sa utilizeze si rutele ocolitoare:
▶ A1 Nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nadlac
▶ A1 Nod rutier Simeria DN 66 – Hateg – DN 68 Caransebes – DN 6 Lugoj – A1„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...