Noutati :

Restrictii de circulatie pe mai multe drumuri din Banat in zilele urmatoare. Anuntul DRDP Timisoara

3 noiembrie, 2017 - 01:43 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Atentie, soferi. Pe mai multe drumuri din Banat si din vestul tarii se fac lucrari de reparatii sau de intretinere, incepand din acest final de saptamana. DRDP Timisoara ii sfatuieste pe conducatorii autor sa circule cu prudenta in zilene cu restrictii si sa raspecte indicatoarele pe care le vor intalni pe traseu.

CITESTE SI: Au abandonat masina pe liniile de tramvai si au fugit cat l-au tinut picioarele cand au vazut politia. Ce s-a intamplat intr-un cartier din Timisoara

Reprezentantii Directie Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara anunta ca, in perioada urmatoare, se vor institui restrictii de circulatie ca urmare a unor lucrari de reparatii si intretinere a pasajelor peste autostrada A1, in zona nodului rutier Dumbrava, pe DN68A, la pasajele de pe drumul judetean 609B, precum si la alte pasaje care vor necesita lucrari de reparatii.

Aceste lucrari vor avea loc la pasaje care intersecteaza autostrada Lugoj-Deva, Lot 1, si drumul de legatura cu centura municipiului Lugoj. Lucrarile sunt executate de S.C. Tirrena Scavi S.P.A. si se vor realiza fara inchiderea circulatiei autovehiculelor, numai pe timpul zilei, inclusiv sambata, 4 noiembrie. Zonele cu restrictii vor fi semnalizate.

Antreprenorul executa, saptamana viitoare, lucrari si la autostrada A1, pe sensul de mers Margina – Lugoj, la km 443+500, pe banda 1 si pe banda de urgenta, precum si pe sensul Lugoj – Margina, la km 444+300, pe banda 2. Lucrari ale antreprenorului vor avea loc si pe A6, la km 5+700, pe banda 1 si banda de urgenta.

CITESTE SI: Mii de reclamatii la Protectia Consumatorului din Timis. Cate din ele sunt cu adevarat intemeiate 

Pe drumurile nationale de pe raza de administrare a SDN Deva – judetul Hunedoara continua montarea de parapet median si marginal de beton dupa cum urmeaza:
DN 66, km 182+700 – 185+300, iesire Hateg spre Simeria
DN 7, km 383+900 – 384+500, iesire Santuhalm spre Simeria
DN 7, km 393+200 – 393+250, iesire Deva spre Mintia
DN 7, km 395+000 – 395+450, intrare Mintia
DN 7, km 399+000 – 399+170, iesire Mintia

Pentru executia lucrarii, utilajele vor ocupa benzile centrale ale drumurilor nationale, iar circulatia se va desfasura restrictionat pe benzile marginale. Pe DN 7, la iesire din Mintia, parapetele se va monta pe marginea dreapta. Lucrarile se vor executa numai in timpul zilei.

Alte lucrari pe raza de activitate a DRDP Timisoara, care necesita unele restrictii, vor fi pe:
DN 57 – Latunas – Moravita
DN68A – Cosava – Cosevita
DN59C – Jimbolia – Sannicolau Mare
DN 58 – Resita – Caransebes – aplicare marcaje rutiere
DN 58 – Anina – aplicare marcaje rutiere
DN 68 – Otelu Rosu – aplicare marcaje rutiere

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale aflate in administrarea D.R.D.P. Timisoara pot fi obtinute de la Dispeceratul Regional, la numarul de telefon 0256/246.620 sau accesand pagina de internet www.drdptm.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...