Restrictii de circulatie pe Autostrada Vestului doua zile. Anuntul DRDP Timisoara pentru soferi

TIMISOARA. Se desfasoara operatiuni de reparatii pe Autostrada Vestului, pe segmentul Lugoj – Timisoara, timp de doua zile. Drept urmare, pe o portiune insemnata, traficul se va desfasura doar pe banda a doua, anunta reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara. Joi, lucrarile se muta pe alt sector.

CITESTE SI: Trecerea de cale ferata de langa Timisoara la care s-au stins semnalele. Mini centura Giroc – Calea Sagului o va inchide definitiv

Sectia Productie DRDP Timisoara face astazi reparatii pe autostrada #A1, sensul de mers Lugoj – Timisoara, la km 493 (Remetea Mare, TM). Traficul se desfasoara doar pe banda a 2-a in zona lucrarilor. Maine, 24 noiembrie, echipele se muta pe A1 la km 467 (Belint), sensul de mers Timisoara – Lugoj.
⚠️Respectati semnificatia semnalizarii rutiere in zona lucrarilor si adaptati viteza!„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.