Reporneste transportul pentru elevi, la Timisoara. De miercuri, minibuzele duc si aduc copiii de la scoala

TIMISOARA. Odata cu reinceperea scolii, la Timisoara vor reveni pe trasee microbuzele scolare.

CITESTE SI: Scolile din Timisoara incep cursurile in scenariul galben. Merg la cursuri fizic elevii din clasele primare si anii terminali. Decizia CJSU 

„Incepand cu data de 5 mai 2021 vor fi reluate cursele destinate elevilor care studiază pe teritoriul municipiului Timișoara, pe toate cele 15 trasee destinate transportului școlar. Orarul liniilor destinate transportului școlar este afișat în stații și pe site-ul oficial www.stpt.ro, la secțiunea “Orare””, transmit reprezentantii Societatii de Transport Timisoara.

STPT anunta ca mijloacele de transport puse la dispozitia elevilor sunt dezinfectate zilnic cu bactericide cu lumina ultravioleta UV-C tip tun de 440 W. Elevii care circula cu minibuzele trebuie sa respecte regulile legate de distantarea fizica, purtarea mastii de protectie si utilizarea dezinfectantului la urcarea in mijlocul de transport.

De asemenea, incepand cu aceasta saptamana, mijloacele de transport in comun circula dupa programul normal, acestea fiind pe trasee si dupa ora 22:00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...